Tinker Medinella Tinker Medinella Tinker Medinella Tinker Medinella Tinker Medinella
Louise S
Følg
Følger Følg ikke

Louise S

Kvinde, 50 år, Vestsjælland
Oprettet: 30. aug 2009
Offline - Senest online: 20. jan 2019 Bruger er på filterliste

Fik mulighed for at købe hest igen efter 10 års ridepause. Er startet helt forfra, masser af undervisning, og masser af hygge i stalden. Løsspringer, rider en tur hjem, skal snart i skoven og på vores ridesti rundt om ejendommen hvor vi har opstaldet Medinella. Tager til lidt klubstævner, og har trænet Medinella hele vinteren i at stå helt stille ved opsidning, Ind og ud af trailer, ind i vandspiltov og få vasket ben. Vi har været mange ride opgaver igennem, men nu ser det ud til at give lidt resultater og en masse glæde efter vi har været alle vores udfordringer igennem.

Har en dejlig mand der giver mig mulighed for at ride hver dag, han tager sig af børn , indkøb og madlavning og tager også med til stævner som chauffør og hjælper.

Vi har 2 hjemmeboende børn, en søn på 9 og en datter på 12 (Pers), og en på 18 der bor hos sin mor.

Medinella er vores alles hest, men jeg rider hende :-). Hun var lidt hurtig i vinter så vores datter har ikke helt tillid til hende men det kommer også nu, min mand syntes også hun er sjovest at kigge på og klappe. Han samler frugt på jobbet som ingen gider og han kommer til stalden med dette ;-)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce