Dansk Varmblod Flowergirl !!Solgt!! Dansk Varmblod Flowergirl !!Solgt!! Dansk Varmblod Flowergirl !!Solgt!! Dansk Varmblod Flowergirl !!Solgt!! Dansk Varmblod Flowergirl !!Solgt!!
maria b
Følg
Følger Følg ikke

maria b

Kvinde, 28 år, Fyn
Oprettet: 1. sep 2009
Offline - Senest online: 17. okt 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige 21 år, der boede på landet ved en lille by kaldet Suldrup, men jeg bor nu i odense, hvor jeg læser biologi på sdu. Jeg elsker dyr, og har haft med dyr at gøre siden jeg var helt lille. Da jeg var 6-7 år begyndte jeg at gå til ridning på byrsted rideskole(MHSR(midthimmerlands sports rideklub)), som ikke er der mere. og da jeg var 10-11 år fik jeg en halvpart på en lille pony, som deltog til stævner med, hvor jeg bl.a vandt mit første stævne på, og vandt en 3 plads til kommunemesterskabet på støvring rideskole. Da jeg var 13 fik jeg min første hest, som jeg havde til jeg var 15-16 år, hvor jeg så detsvære måtte få hende aflivet, pågrund af hun fik bindel orm. Efter dette havde jeg to mere en pony og en hest, som jeg fik en del ride erfaring ud af, en del undervisning i både spring og dressur, men jeg havde dem kun kort tid, ca. 2 års tid, da jeg begyndte at arbejde med nogle travheste hos et stutteri, hvor jeg fik en unghest, en dejlig fuldblod, som jeg selv trænede op fra grunden, og jeg lærte super meget sammen med hende, hun var det bedste hest jeg har haft, og jeg havde så godt et forhold til hende. Jeg nåede at have hende i 11 år, hvor jeg så måtte sælge hende, da jeg skulle til udlandet i et halvt års tid, og derefter læse på uni, så tiden var der ikke rigtig, og er der ikke stadig, selv jeg ønsker nu, jeg ikke havde solgt hende.
Jeg er nu på udkig efter en part, hvor jeg kan holde min ridning ved lige, og arbejde mere på min dressur, da det svært at leve helt uden hest, selv om meget tid går med studie. så vil godt tillade mig og kalde mig selv erfaren rytter med mange ride år på bage, men slevføllige med masser af plads til nye lærerige ride år.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x