New Forest Indian Princess *Solgt* New Forest Indian Princess *Solgt* New Forest Indian Princess *Solgt* New Forest Indian Princess *Solgt* New Forest Indian Princess *Solgt*
Malene T
Følg
Følger Følg ikke

Malene T

Kvinde, 33 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 26. jun 2005
Offline - Senest online: 29. okt 2023 Bruger er på filterliste

Ridning er mit liv, og har været det hele mit liv ..

Jeg startede med at få min egen pony da jeg var 11 år gammel. En sød lille fluemeleret hvid pony, som hed Diva. Hun var ren OX araber, på 15 år , og den sygeste lille springpony!
;), vi startede en masse små klubstævner, og vandt storts set det hele, da hun vandt det på tid .

Utroligt, så mange gange jeg er faldet af den vidunderlige pony, sjovt nok ;) ..
Jeg købte Diva af en rideskole, hvor de havde kaseret hende som rideskolepony, fordi hun var for vild til de små ryttere. Da jeg var ude og kigge på hende, på Birgittelyst rideklub, synes jeg hun var grim, og ville faktisk ikke ride på hende . Men jeg forelskede mig alligevel i hende da jeg kom op på hende. Udover at hun løb hele ridehuset rundt med mig, købte jeg hende alligevel :) .
Jeg fik hende hjem, og så startede det hele :)

- jeg blev mere og mere glad for at ride, og indså at Diva ikke kunne fører mig viderei ridningen, da jeg også var blevet for stor til hende.. Jeg tog det svære valg, at sælge hende, til en pige, som blev lige så glad for Diva, som jeg har været!

Derefter fik jeg en Newforrest- Araber blanding, en smuk lille rød pony , med lys man og hale, på 8 år . Købte hende, fordi hun skulle lære mig noget . Men faktisk endte det med, at det var mig som blev for god til Indian Princess, som hun hed ( også bare kaldt Indi) . At jeg solgte hende efter 4 år .. Men ja, elskede virkelig også den pony ! Vi stormede dressurklasserne, og nåede at ride LA på distriksplan ..

Da mine ponyår var udløbet, var jeg nødt til at få en hest , på det tidspunkt var jeg blevet 16 år . Jeg byttede Indi med en 3 årige vallak, som jeg skulle ride på til dressur .
Min nye hest hed Lykke's Don Zio, og ham havde jeg i ca 6 mdr, da jeg indså at han ikke havde de store dressurevner, da jeg begyndte at ride ham til .. Zio var og blev springhest, men da jeg ikke havde den store interesse for spring, blev jeg nødt til at sælge ham ..

I forevejen havde jeg Lovada, som er efter Lobster som jeg har haft lige siden han var føl, dvs at vi selv har alvet ham . ( min mor havde Lovada's mor) , derfor avlede vi ham, så jeg kunne ride ham, når han blev gammel nok .
Lovada blev redet til, og alt gik godt !
Desværre blev Lovada syg i en alder af 6 år :(
R.I.P my boy <3 Lovada fik konstateret slingerhed også kaldt Wobbler ..

Så fik jeg en Vallak fra 2006. han er 4 år . Han er en Hollansk Varmblod, en sikker dressurvinder.
Jeg lånte ham ud til en pige , som kunne ride ham , da efter et års tid , kunne se at jeg ikke havde en optimale tid til ham som han fortjente ..
Pigen slog desværre hånden og måtte aflevere ham tilbage , hvor efter jeg solgte ham :)

Jeg havde så en pause fra hesteverdenen i ca 1,5 år.
Jeg har nu købt den smukkeste polske varmblod Etos , som er en 10 års vallak , dressur hest. Jeg glæder mig til at komme ud så vi kan vise os frem!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce