Oldenborg Bastian Af Regal Oldenborg Bastian Af Regal Oldenborg Bastian Af Regal Oldenborg Bastian Af Regal Oldenborg Bastian Af Regal
Louise S
Følg
Følger Følg ikke

Louise S

Kvinde, 31 år, Nordjylland
Oprettet: 5. jul 2005
Offline - Senest online: 6. feb 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er 25 år gammel og har efter 5 års pause fra ridesporten købt hest igen i efteråret 2011.
Bastian er min første dressurhest, og en rigtig dejlig dreng. :o)

Min sidste hest hed Baunely's Chiraka og var efter Solos Carex, men var helt klart springhest. Hende havde jeg stående på Kallehavegaard Rideklub ved Randers, hvor vi var i '05-'06. Hun kan ses i mit fotoalbum.

I mit andet fotoalbum ses den første hest jeg havde kig på først på sommeren '11, da jeg ville have hest igen. Breezy var en 8-års hoppe efter Blue Hors Future Cup, som ikke var alderssvarende uddannet. Jeg måtte i prøveperioden desværre sande, at kemien mellem os ikke var den rigtige, og det skulle derfor ikke være hende, selv om hun på mange måder var en skøn hest.

Derudover er der min dejlige fjordhoppe, Toftens Nille, som desværre blev aflivet d. 6/5/11, efter vi havde haft hende i 20 gode år.
Nille (og familiens anden fjordhoppe Tulle) har vi som sagt haft siden jeg var ganske lille, så de har altid været en del af familien.
Tulle fik lov at blive boende på vores tidligere gård da mine forældre flyttede, og kom senere til at nyde pensionstilværelsen hos nogle venner af familien, der manglede selskab til deres hest. Hun var en gammel dame fra '84, og nåede at blive 28 år, inden hun blev aflivet den 25/12-12.

Alle er velkomne til at skrive til mig eller smide en bedømmelse eller kommentar på mine heste :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x