Shetlænder Kaipa Shetlænder Kaipa Shetlænder Kaipa Shetlænder Kaipa Shetlænder Kaipa
Michele Vandborg N
Følg
Følger Følg ikke

Michele Vandborg N

Kvinde, 58 år, Østjylland
Oprettet: 16. okt 2009
Offline - Senest online: 10. dec 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er den lykkelige ejer af to små kysseponyer, som har lavet sandwich med ældstebarnet på profilbilledet.

Desuden har jeg i godt halvandet år lånt Litli - en ung islænderhoppe, som også er noget af det mest bedårende.

Jeg kommer ikke til at deltage i udfordringer o.l.

Jeg er nok temmelig fodformet. Blev allerede i gymnasiet for et par årtusinder siden "anklaget for" at være ekspert i hestes indlæringstraumer og geders neurotiske adfærd.
:-)))
Jeg vil gerne have, det skal være sjovt at have dyr, og det er det for mig kun, hvis jeg er sikker på, dyrene synes, det er sjovt, så .. derfor nørder jeg en del i alle mine dyrs behov.
For hestens vedkommende er det både foder, fordøjelse, hove, biomekanik (hvordan hesten er skruet sammen rent fysisk - hvad den kan tåle eller ej), indlæringsteori, indlæringspsykologi og meget andet lignende. Jeg synes jo nemlig, at ... da jeg nok er kvikkere end krikken, må jeg lære at henvende mig til den i et sprog, den kan forstå. :-)

Jeg baserer mig typisk på videnskab, hvis man VED noget er skadeligt, har jeg ikke lyst til at gøre det, eller fodre med det eller .... Men ... ammestuehistorierne omkring ernæring opdragelse osv kan jeg ikke bruge til så meget.

Jeg elsker at blive klogere på Epona.tv og jeg er meget inspireret af Den Hele Ekvipage, Tabita Cramers, motiverdinhest.dk, Susan Kjærgaard på blueberryhill.dk, Amanda Barton, Lucille Bump, Centreret Ridning, horsemind.dk Kan rigtig godt lide de hovtanker, der ligger bag f.eks. hovfokus.dk og andet i samme stil.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce