Anden særlig race Bounty Anden særlig race Bounty Anden særlig race Bounty Anden særlig race Bounty Anden særlig race Bounty
Sanni
Følg
Følger Følg ikke

Sanni

Kvinde, 33 år, Fyn
Oprettet: 7. jul 2005
Offline - Senest online: 26. jan 2022 Bruger er på filterliste

Hey HG.
Jeg er en ung kvinde som fik opfyldt sin store drøm i 2008, nemlig at blive heste ejer!
Jeg købte en plag på 1 år, og han hedder Bounty. :)
Ham har jeg nu haft i 11 år, og han er 12 år. Vi har endnu ingen planer om stævner, men håber vi en dag kan prøve lidt af det hele :) specielt en jagt eller distance.
1. April 2013 blev jeg den heldige ejer af Tex - han er en helt ubeskrivelig dejlig hest! Og planerne med ham er en masse ture og måske en håndfuld stævner. Jeg har nu haft ham i 6,5 år, og det er så dejligt at jeg kan mærke at vi er ved at få et rigtig godt bånd sammen! :)
D. 15. Maj 2015 blev jeg den nye ejer af en lille hoppe ved navn Annabell. En smuk lille Welsh Mountain Pony. Hun skal først og fremmest agere som selvskabs hest så jeg uden problemer kan ride en tur på Tex uden at Bounty panikker over at være alene. Hun er fra 2014 og helt rå, så det bliver sjovt pludselig at få sådan en at arbejde med :) Men prinsessen har en super fin stamtavle så i fremtiden vil jeg kunne være at finde på blandt andet Odense Dyreskue og andre skuer og kåringer! Desværre har jeg måtte aflive hende sommer 2019 :'( Så jeg har kun Tex og Bounty, og har ikke planer om flere heste lige pt.
Jeg bor på landet sammen med kæresten, og har hestene gående hjemme - hvilken luksus. Da jeg købte Bounty i sin tid, havde jeg aldrig troet at der kun ville gå 5 år, før jeg faktisk fik opfyldt den drøm, om at have hest derhjemme! :)
Jeg har også en hund på 7,5 år, en labrador blanding, Andy <3

Jeg studerer jeg veterinærmedicin på KU. <3

Living My Dreams - Because I Can
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce