Anden særlig race Lykkes Sir Lancelot Anden særlig race Lykkes Sir Lancelot Anden særlig race Lykkes Sir Lancelot Anden særlig race Lykkes Sir Lancelot Anden særlig race Lykkes Sir Lancelot
Pernille K
Følg
Følger Følg ikke

Pernille K

Kvinde, 34 år, Nordjylland
Oprettet: 8. jul 2005
Offline - Senest online: 7. aug 2020 Bruger er på filterliste

www.sikkerbeslag.dk

Hej.
Jeg er en hesteglad pige fra 89. Som barn boede vi lige ved siden af rideskolen, så det kom vel ikke som nogen overraskelse for nogen, at jeg blev bidt af en gal hest allerede som 3-årig.

Jeg har redet rigtig mange heste igennem årene, men først i 2009 købte jeg min egen hest. Noriker vallakken Bruno Diamant XVI.
Han har virkelig rørt mig, og vil altid være noget særligt. Desværre måtte vi tage den hårde afsked d. 22 Okt. 2012. Bruno led alvorligt af smerter i venstre bagben. Disse smerter skyldtes manglende ledvæske i knæleddet. Dette blev han behandlet for, men den nogen virkning.

I Aug. 2012 Købte jeg haflinger vallakken Nantino Hestvang. Han skulle overtage efter Bruno.
Nantino har vist sig at være en rigtig drengerøv. :) Fuld af ballade og iver. En gang i mellem lidt for meget ballade og lidt for meget iver, men det går stille den rigtige vej. Midt under tilridningen viste det sig desværre at han har gået med låsning i ryggen længe, nok flere år, så han blev sat på skåne job, og har hygget sig hen over vinteren.

Efter Bruno's afgang manglede vi en selskabshest, så i Dec. kom Gutten til. Han er helt vidunderlig. Han tog med det samme fører rollen, og vogter den med hele sin sjæl.

Mit hjerte banker uden tvivl for dyr, og derfor har vi selvfølgelig en del af dem. Udover hestene har vi også 2 hunde, 1 kat, 1 dværg hængebugsvin og nogle marsvin.


"Volden hører ingen steder hjemme, men det ville være løgn at påstå at man kan klappe sin hest til Grand Prix."
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce