Pura Raza Española BS Alvaro Pura Raza Española BS Alvaro Pura Raza Española BS Alvaro Pura Raza Española BS Alvaro Pura Raza Española BS Alvaro
Sophie Dam
Følg
Følger Følg ikke

Sophie Dam

Kvinde, 26 år, Vestsjælland
Oprettet: 22. okt 2009
Offline - Senest online: 3. apr 2016 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Sophie og er 16 år gammel. Jeg har redet siden jeg var ca. 8 år gammel og har været lidt omkring på forskellige steder. Har altid haft part på privatejede ponyer, og fik i 2010 fuldpart på en skøn Connemara-pony jeg har redet siden 2007.
Hun blev solgt i maj 2013 efter vi opsagde aftalen, og har siden da drømt om for første gang at få 100% min egen - og gerne en unghest jeg kan starte med fra bunden. Det ser langt om længe ud til at jeg har fundet drømmeprinsen, som netop er fløjet gennem handelsundersøgelsen!

Alvaro kom hjem fredag d. 25 oktober, og har på alle måder overrasket mig positivt uanset hvad han er blevet udsat for. Glæder mig enormt meget til en masse fantastiske år fyldt med oplevelser sammen med ham <3

- Tjek gerne hans profil!
Derudover er jeg fritidsfotograf, og elsker at tage billeder! Har investeret i dyrt udstyr og har også tjent lidt på at sælge nogle af mine fotos. Et lille udpluk kan ses på facebooksiden: Sophie Studio. I må meget gerne tage et kig og skrive en kommentar :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce