Anden særlig race Sunset Anden særlig race Sunset Anden særlig race Sunset Anden særlig race Sunset Anden særlig race Sunset
Matilde H
Følg
Følger Følg ikke

Matilde H

Kvinde, 33 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 9. nov 2009
Offline - Senest online: 18. jan 2014 Bruger er på filterliste

Jeg fik min egen pony Sunset i 2003. Ham har jeg redet en del stævner. Sunset er fra 1. januar 2012 udlånt til en venindes forældre, og har desværre fået gigt i det venstre forben. Han må derfor kun rides i lettere dressur og bruges til tur og hygge ridning. Han har heldigsvis ingen smerter da jeg med det samme har behandlet ham efter det han nu må og han går derfor og hygger sig og nyder sine ældre dage med masser af græs og foldtid.

I august 2011 købte jeg min nye stjerne hest, en 4 års hoppe ved navn Washeba. Hun blev taget direkte fra folden, helt rå. Jeg er i gang med tilridningen af hende og håber jeg får lige så mange gode stunder og resultater med hende som med Sunset. Jeg arbejder ihvertfald hen i mod at vi i foråret 2012 kommer ud og starter nogle stævner for første gang.

Udover heste så købte jeg i juni 2011 en creme farvet Chow Chow han, som jeg skal gå på udstilling med. Det er en spændene verden af komme ind i og glæder mig til at se hvad fremtiden bringer :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce