Belgier Bormosens Rollo Belgier Bormosens Rollo Belgier Bormosens Rollo Belgier Bormosens Rollo Belgier Bormosens Rollo
Cecilie&Rollo
Følg
Følger Følg ikke

Cecilie&Rollo

Kvinde, 28 år, Vestsjælland
Oprettet: 14. nov 2009
Offline - Senest online: 20. sep 2022 Bruger er på filterliste

Haløj! ..
Jeg er en pige på de 18 år. Igennem de 18 år, har jeg altid elsket heste, men det har aldrig rigtig gået godt. Indtil nu. Jeg vil tro at jeg starede med at ride da jeg var omkring de 7-8 år, men desværre faldte jeg af op til flere gange, så jeg blev bange for at ride og bange for at have noget med heste at gøre. Efter nogen år besluttede jeg mig så for at starte til ridning igen, men den pony jeg red på, var ikke rigtig en "god" pony at starte på. Den blev bange HVER gang jeg skulle ride på den, så det gjorde det ikke meget bedre. Så jeg stoppede igen... Der var så gået nogen år, da jeg ligesom over'vandt min frygt for heste. Jeg havde sat mig op på en hest, og der fandte jeg ud af, at jeg virkelig savnede heste og at ride.
Derfor starede jeg så igen. Denne gang går det op af bakke! Jeg har faldet af 2 gang (sådan rigtig) men satte mig op igen og galoperede videre. *At være stolt* Jeg har fået en hest til bidet? (har aldrig set nogen andre gøre det med lige ham), og jeg havde aldrig prøvet at få en hest til bidet før.
I dag rider jeg stadigvæk på Ågerups sports rideklub, men kunne virkelig godt tænke mig, at få en part. Det håber jeg, at jeg snart finder, så jeg kan ride noget mere end kun 1 gang om ugen. Det er lidt nitten! ;)

Jeg har været så heldig at finde mig en super dejlig part. Han hedder Britham og er en dansk varmblod. Manner, hvor er jeg heldig at få ham. Han er rideskole hest, men jeg kan stadigvæk godt komme ud til ham 3 gange om ugen. Jeg håber snart jeg får taget flere billeder af ham, så jeg kan oprette ham her på HG, så i kan få lov til at se skønheden. Han er virkelig en hest i sig selv! Helt unikt .
I dag har jeg ikke Britham som part mere.. Hvilken jeg er utrolig ked af over. Jeg havde endelig troet at jeg havde fundet hesten som jeg skulle opleve så meget med, men det gik selvfølgelig galt. Jeg kommer nok aldrig til at se noget til ham mere. Aldrig mere...

Pegasus - En hel unik skønhed!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce