Palomino Jupiter Stauslykke Palomino Jupiter Stauslykke Palomino Jupiter Stauslykke Palomino Jupiter Stauslykke Palomino Jupiter Stauslykke
Julie og Jupiter Stauslykke .
Følg
Følger Følg ikke

Julie og Jupiter Stauslykke .

Ikke angivet, 31 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 26. jul 2005
Offline - Senest online: 29. maj 2012 Bruger er på filterliste

Hej alle..

Jeg er en super frisk, glad, grinene og humørfuld pige.. Elsker sjov og balade, og kan ikke sidde stille.. bliver tit betragtet som veldig belastende når jeg først komme igang, men de fleste opdager hurtigt at der er meget andet ved mig end mit overstadige humør..
Kan blive utroligt sur på utroligt kort tid, og lader tit mit temperament løbe af med mig.. Jeg er meget følsom og bliver ked af det og trist over ting jeg ikke syntes er fair.. specielt overfor mennesker men også heste, hunde, katte.. Jah alle slags dyr..

Med hensyn til min ridning går det ret stille for sig lige nu.. er ved at ride en unghest op som min familie har haft lige siden hans mor døde da han var helt lille.. Ham venter vi os alle uroligt meget af..

vores træningmetoder er ren og skær klassisk dreussur.. vi rider til dagligt ved Louise Mølby hvilket jeg har gjordt de sidste 6 år.. og har absolut ikke tænkt mig at skifte lige med det samme.. det hun lære os er helt utroligt og det er lige efter mit hoved.. Der er intet der kan gå for langsomt.. hvis det tager ham 1 år at lære at give ordenligt efter så må det tage et år.. vi har ikke travlt.. Trænigen er meget effektiv, men absolut ikke volsom.. alt foregår kun hvis hesten er klar til det og ikke et sekundt før..

At gå langsomt frem er nøglen til alt godt..

Giver ikke meget for HMS men er dog begyndt at snuse lidt til forskellige øvelser.. men er absolut ikke ekspert og bliver det aldrig.. det er bare for at lave lidt andet end dressur en gang imellem.. Men kan mærke på jupiter at han ikke syntes det er særlig spændene og han mister ret hurtigt interessen.. så tit bliver det bare en tur i skoven i stedet for..

Giver heller ikke meget for at ride uden udstyr.. gør det aldrig, og kunne aldrig finde på det.. En hest er et flugtdyr, og lige meget hvor afbalanceret den er, kan den altid finde på at stikke ad h. til..
derfor, hvis du rider uden udstyr, så fair nok.. men jeg kommer ikke og skraber jer af vejen når i er blevet splattet ud af en lastbil..

Det var så lidt om mig :D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x