New Forest Mister Malthe ELITEHINGST New Forest Mister Malthe ELITEHINGST New Forest Mister Malthe ELITEHINGST New Forest Mister Malthe ELITEHINGST New Forest Mister Malthe ELITEHINGST
Louise  Z
Følg
Følger Følg ikke

Louise Z

Kvinde, 33 år, Vestsjælland
Oprettet: 5. aug 2005
Offline - Senest online: 22. dec 2013 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 19 år, der bor på en gård i hørsholm med mine forældre og min lillesøster, Christine på 16 år :)

Loredano, som til dagligt kaldes lillebror, er min fantastisk dejlige hest. Ham har jeg haft siden april 08. På ham var jeg på Bruttolandsholdet for juniorer. Vi blev blandt andet nr. 5 i 1. ecco runde 09, og kom i A-finalen til DM i begge mine juniorår. Udover det har vi redet en masse gode MBer til fine procenter. Nu gælder det så young rider så det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå. Indtil videre har vi redet nogle enkelte MA'er og Georg til C og B-stævner, alle gange med placering, hvor vi blandt andet også har kvalificeret os til young rider DM ved at ride 67% i MA1 til Solrød Landsstævne. Jeg er super glad for ham, og jeg ser frem til en masse gode oplevelser med ham! Med tidligere ejer gik han interm. og var klar til GP.

Derudover har jeg lige fået en ny hest, som forhåbentligt skal være lillebrors trofaste rejsekammerat. Han hedder Ravelli, og kommer fra Lene Ejby Christensen (OL Hestecenter). Lene har redet op til Interm. på ham. Jeg ser meget frem til samarbejdet med ham, jeg synes han er en fantastisk dejlig hest med kæmpe udstråling :o) Efter jeg havde haft ham i 6 uger tog vi til Broholm landsstævne sammen, hvor vi red MB'erne. Det var vores første stævne sammen, men trods det vandt vi både MB3 og MB1 med henholdsvis 67% og 66% :o)

All Right er min anden hest, som jeg fik som 4 års. Han er nu 7 år, og bliver til dagligt redet og uddannet af min mor, Eva Andersen samt beriderne Camilla Qvistgaard og Karin Nissen. Han vandt 5-års kval. i Ballerup Juni 08, og vandt ligeledes opvarmningsklassen ved semifinalen og kvalificerede sig til finalen ved World Cup stævnet i Odense med Morten Andersen på ryggen. Udover det har han vundet distriktstævner med op til 74% i La1, La2 og La6 med Camilla på ryggen. Han er helt fantastisk gående, og vi forventer meget af ham de næste par år!

Samba er min gamle sødeste og rareste dressurhest. Ham fik jeg af min gudmor Lene, som red ham til, og som har redet op til George på ham. Ham har jeg en masse sejre på i La'erne og vi er blandt andet blevet nr.2 til hillerødsmesterskaberne 2007, nr. 6 til sjællandsmesterskaberne 2007, nr.3 til Krafft cup kval. 2008 og nr 4 til distriktmesterskaberne for hold 2008, og til vores første stævne blev vi klubmestre! Han har været en fantastisk lærehest for mig! Og han er nu solgt til verdens sødeste pige ved navn Anna Themsen, hvor han igen skal lære fra sig som med mig dengang ;)

Vi træner hos Karin Nissen, som jeg simpelthen er super glad for! Det kunne ikke være bedre! Vi har et kanont samarbejde, og Karin står altid ved min side.

Mister Malthe er min gamle dressurpony som jeg lånte af Stutteri Hippios. Ham startede jeg landsstævner på i pri, prt & prm. Jeg er dobbelt klubmester på ham, og nr. 4 til ØDM og SDM 2006 og nr.2 til ØDM 2007 efter Maritza og jeg. Vi har redet DM for hold sammen. Og en masse hingsteshows, han har virkelig båret mig til succes, og han var og er en fantastisk pony at samarbejde med til hverdag.

Min anden gamle dressurpony er Malthes helsøster, de kommer fra samme stutteri. Hun hedder Strandagers Martiza, og på hende har jeg startet en masse landsstævner, og et enkelt internationalt. Vi er Øst danske mestre 2007. Har redet DM på hende. Og hun har også bare været en fantastisk pony for mig. Hun blev solgt til den sødeste pige i Hvalsø ved navn Caroline Aarosin. Her kom hun desværre til skade på folden, og måtte aflives. Grusom oplevelse, men tænker tilbage på de gode minder jeg havde med hende. Hun var den bedste pony jeg nogensinde fik muligheden for at ride på!


Hvis i har nogle spørgsmål kan i bare skrive (:
skriver altid tilbage :D
Knus Louise
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce