Dansk Varmblod Montana's Subline *Solgt* Dansk Varmblod Montana's Subline *Solgt* Dansk Varmblod Montana's Subline *Solgt* Dansk Varmblod Montana's Subline *Solgt* Dansk Varmblod Montana's Subline *Solgt*
Christine S
Følg
Følger Følg ikke

Christine S

Kvinde, 30 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 12. feb 2010
Offline - Senest online: 15. mar 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er en glad pige på 22 år. Jeg har redet længe, og haft hest siden jeg var 11 år.
Først en sjov og hurtig pony, derefter en vidunderlig DV - R.I.P.
I efteråret 2010 købte jeg Subline som jeg inden da havde lånt et års tid. På Subline har jeg redet en masse stævner. Hvoraf enkelte var c-stævner, og vi nåede at snuse til changementerne og startede en enkelt MB0 (uden ordenlig forberedelse, men vi skulle nå det).

Jeg bor nu i KBH, men har efterladt min elskede Subline på Thurø hvor han bliver redet af Nanna Quorp. De er et vidunderligt par, der har en skøn fremtid foran sig, de skal bare tage sig al den tid de har brug for - så bliver de verdensstjerner!
I foråret 2012, solgte jeg Subline til Nanna, i anledningen af hendes konfirmation. Det er vemodigt, men også glædeligt, det bedste der kunne ske. Jeg har så mange skønne minder med min elskede Subbe, de vil være med mig resten af livet. En æra er slut, for at en ny kan begynde.

Jeg savner sporten og brænder for den, men nogen gange må man være fornuftig.

Jeg er uddannet D1-dommer, og jeg elsker arbejdet, det er en vidunderlig måde at opretholde kontakten til sporten.

Jeg rider stadig en lille smule, min farfar ejer Aggersvold heste herregårdspension, og der kommer jeg nu og da for at ride. Det er jo skønt! Men jeg savner og have min egen og ser frem til en tid hvor jeg har pengene og tiden til igen at dyrke min sport!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce