Tyroler Haflinger Steixi Tyroler Haflinger Steixi Tyroler Haflinger Steixi Tyroler Haflinger Steixi Tyroler Haflinger Steixi
* Stutteri Mosbøl *
Følg
Følger Følg ikke

* Stutteri Mosbøl *

Kvinde, 39 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 4. mar 2010
Offline - Senest online: 5. sep 2018 Bruger er på filterliste

Lidt om mig.... :O)

Jeg har redet siden jeg var 11, dog med et par års pause, da jeg mistede min tidligere hest. Nu er lysten og tiden kommet tilbage og jeg har virkelig savnet hestene!

Vi er endelig flyttet på landet :) På vores egen gård.
Min drøm om at starte mit eget lille opdræt kan nu begynde. Min ynglings race siden jeg var barn, er Haflingeren. Så vi er igang med at finde de helt rigtige.

Jeg er mor til de 2 mest fantastiske børn i hele verden! Celina fra maj 08 og Zander fra nov. 09
Gift med min skønne mand som jeg har været sammen med i 8 år :)

Heste jeg har redet der har betydet allermest for mig:

Rufus: Han var ponyen jeg lærte at ride på. Han var en rideskole pony på V.J.R Han var en kat. 2 pony. Jeg elskede den lille pony meget højt! En overgang red jeg ham fatisk hver dag, han var lidt af en bølle, så de andre elever var ikke så vilde med ham, men det var så bare til mit held ;)

Mulle Pinocchio: En skøn kat. 2 pony, jeg fik lov at ride og ha som min helt egen. Jeg passede ham ca 1 år. Det var den tid jeg virkelig lærte hvad det ville sige at have hest og at have ansvar. Vi var ude og starte lidt stævner sammen. Mest i spring. Han var en super skøn pony, en blanding af islænder og araber.

Sundance: Min første egen hest. Han var en smuk ox araber på 158 cm. Men desværre ville skæbnen, at han blev halt efter kun kort tid og jeg var nød til at sige farvel til ham :(

Mølgårds Zandra: Min øjesten <3 Hun var egentlig ikke noget særlig da vi var ude og se på hende, men alligevel skulle det bare være hende. Hun var helt specielt, både på den gode, men også på den lidt trælse måde ;) Hun havde sine sjove idder og det var noget af det jeg elskede hende for. Vi vidste ikke da vi købte hende at hun var i fol, så det kom som lidt af en overraskelse. Det blev et dejligt hingsteføl. Efter hun havde født blev hun meget mere medgørlig og vi begyndte at springe sammen. Hun var skide god! Desværre kun 3 mdr efter hun havde født Ziggy, fik hun tarmslyng og kunne ikke redes ;( Så vi måtte sige farvel til endnu en hest.

Ziggy Stardust: Min baby <3 Efter hans mor´s død blev han som en lille hundehvalp. Han var utrolig meget i hænder. Vi fandt aldrig ud af hvem hans far var. Ziggy var mørke brun, med blis og 4 høje sokker. Han gik som hingst til han var 4, og fik da også lavet 2 føl, 2 hopper som blev lige så smukke som ham, den ene blev i familien. Men han blev lidt fræk, så jeg valgte at få ham kastreret. Kun 2 dage inden hans 8 års fødselsdag endte hans liv. Han havde været forfangen i næsten 6 mdr. og der var bare ikke mere at gøre ;( Han kunne ikke mere. Så vi gav ham fred.

Hera: Min prinsesse <3 Datter af min fantastiske Ziggy. Hun var ejet af min bror da også havde hendes mor. Men jeg var der den nat hun blev født. Jeg stod uden for boksen og lyttede. Og jeg var den første til at se hende. Hun var utrolig smuk. Mørkebrun med blis og 4 høje sokker. Vi startede først at ride hende til da hun 6. Men hun tog det legende let. Hun var lidt af en bestem dame til tider. Især når der var andre heste hun ikke brød sig om. Idag er hun blevet solgt, heldigvis sammen med hendes mor. Så jeg ved hun har det godt, de bor ikke så lang herfra, så jeg kan se hende når jeg har lyst. Jeg savner hende meget. Men ved hun har det godt.

Zeppelin: Min sorte drøm <3 Jeg faldte for den smukke sorte hingst. Jeg MÅTTE bare eje ham. Selvom han har givet mig masser af modgang, så elsker jeg ham overalt på jorden. Vi har desværre ikke opnået alt det jeg drømte om, og jeg må desværre lade ham komme videre et andet sted uden mig. Han fortjener kun det bedste, og det hjem vil jeg finde til ham. Jeg elsker dig Zeppe <3 Det vil jeg altid gøre. Det er ikke din skyld, men jeg ved du får det bedre ;-(

Ariel-I: Min drømme haflinger hingst. Da jeg så annoncen med ham, vidste jeg bare at han skulle blive min. Det blev han så. Han er ALT hvad jeg ønsker mig i en hest.

Valua: Min første haflinger hoppe. Hun er fantastisk på alle måder, dog også den stædigste ;) Men min prinsesse <3

www.stutteri-mosboel.123hjemmeside.dk

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce