Drømmehoppen Toova fra Krøjgaard Drømmehoppen Toova fra Krøjgaard Drømmehoppen Toova fra Krøjgaard Drømmehoppen Toova fra Krøjgaard Drømmehoppen Toova fra Krøjgaard
Jeannine T
Følg
Følger Følg ikke

Jeannine T

Kvinde, 54 år, Nordjylland
Oprettet: 7. mar 2010
Offline - Senest online: 13. sep 2016 Bruger er på filterliste

Hej,

jeg kommer oprindeligt fra Østrig og har nu boet i Danmark siden April 2001. Jeg arbejder med markedsføring, har mit eget lille web- og reklamebureau og har en deltidsansættelse, hvor jeg også arbejder med markedsføring.

Heste har faszineret mig siden jeg var 7 år gammel og jeg gik til ridning siden jeg var 8 år gammel. I Wien begyndte jeg at ride på Varmblodsheste og først da jeg kom til Danmark prøvede jeg for første gang at ride en islandsk hest. Jeg syntes, at det var så fantastisk og så meget hest i "den lille pony" at det fangede mig. Ud over islandske heste, er jeg optaget af de spanske rasser og andre tøltende rasser. Men foreløbig glæder jeg mig over de fantastiske islandske heste.

Jeg søgte altid veje og måder for at kunne ride heste på i harmoni og balance. Jeg var selvfølgelig meget fanget af de gode gamle westernfilme, men allermest blev jeg tryllebundet af de filme, hvor de edle spanske heste rides på lange tøjler.

Dog er det først nu, at jeg kunne finde den ridefilosofi, der fanger mig, hvilket jeg har i akademisk ridekunst. Vejen dertil er langt og kræver tålmodighed, men jeg tror på sagen. De træningsmetoder er de,som jeg personligt har det bedst med og trives med. For jeg er overbevist på, at det er den eneste lære, der er på hestens præmisser uden dog at være "frelst".

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce