Welsh Partbred (Sec F) Mølgaards Comtessa Welsh Partbred (Sec F) Mølgaards Comtessa Welsh Partbred (Sec F) Mølgaards Comtessa Welsh Partbred (Sec F) Mølgaards Comtessa Welsh Partbred (Sec F) Mølgaards Comtessa
Stine Damgaard
Følg
Følger Følg ikke

Stine Damgaard

Kvinde, 23 år, Fyn
Oprettet: 18. mar 2010
Offline - Senest online: 26. jan 2022 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Stine og er 14 år.
Jeg er opvokset med heste, og jeg var faktisk kun 10 måneder gammel, da jeg for første gang sad på hesteryg, og det skal siges at jeg elskede det! Lige siden der, har min lyst til ridesporten kun vokset. Som sagt voksede jeg op med heste, fordi vi er en rigtig heste familie, og vi alle interassere os for sporten, eller har ihvertfald gjordt. Derfor har jeg også rigtig med opbakning fra både forældre og søskende i min sport! Jeg har redet så uendeligt mange vidt forskellige heste og ponyer gennem tiden, hvilket også kun har gjordt at jeg er blevet bedre og en meget erfarren rytter.

Jeg er jordens heldigste ejer af Comtessa, som bare er den bedste pony og ikke mindst ven man kan ønske sig. Jeg kunne ikke forestille mig en hverdag uden hende! Tessa som vi kalder hende, er en super lækker 7 års dressur pony. Hun har dog stået så meget og længe stille at vi må starte HELT fra bunden med hende igen. Hun kan nu ingen ting længere og er ligesom en 3 års der har haft rytter på få gange.
Så der må gå noget tid endnu, før vi forhåbentligt kan komme ud og få hende vist frem på stævnebanerne :-)

Jeg rider også en islandsk pony ved siden af min ejen. Sepi er en rigtig sød lille pony fyr, som jeg nyder at træne og bruge min tid sammen med. Han er ikke bare en tur pony, så jeg ligger derfor også bare mange kræfter i ham, da han kræver hårdt arbejde. Men han rykker sig rigtig hurtigt, og jeg elsker at sidde på ryggen af ham, også fordi han udstråler en så god energi og viser at han gerne vi lave noget!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce