{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fantastisk hest søger en ven :-)

Byd
1.020 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



LÆS HELE TEKSTEN!!
Efter grundig overvejelse, vælger jeg nu at oprette en partannonce på min hest, Ramon.
Sagen er den, at Ramon er en rigtig speciel hest. Da jeg fik ham september 2015 kunne han ikke gå ét eneste skridt, selvom man trak ham fra jorden. Det var en lang proces at vinde hans tillid, men den dag i dag har vi ingen problemer, og vi kan gøre hvad vi vil sammen. Problemet er bare, at det ikke er sådan med andre mennesker. Men han har haft en helt fantastisk part tidligere, som havde stor erfaring med heste og en god portion tålmodighed, og de udviklede sig virkeligt sammen. Så det er bestemt ikke umuligt med den rette mentalitet! Men det er vigtigt at have ønsket om at udvikle sig som (heste)menneske, og ikke som rytter.

Det vi kan tilbyde:
Det vi kan tilbyde er en part på en helt fantastisk hest, som med garanti vil stjæle dit hjerte, hvis i er et match. Han er nemlig meget tydelig i hans signaler.
Du skal være interesseret i at arbejde fra jorden, og bare have et ønske om at hygge med ham, og få lugten af hest ind i systemet ☺ Det er altså IKKE en ridepart vi søger.
Derudover er der ridestier i flotte omgivelser, og en ridebane med lys på gården.
Han står på Broløkke sportsrideklub, som ligger i Odense SV – 1.8 km fra Odense Zoo.

Ramon er 12 år, 155 cm. Høj. I og med det ikke er en ridepart jeg søger, er højde og vægt selvfølgelig heller ikke relevant.
Han kan nogen gange godt føles lidt voldsom, fordi han tror han er en skødehund som kan være i lommen, men hans intentioner er altid de bedste - han har virkeligt et elskværdigt sind.
Han er bedst når der er faste rammer. Han kan ikke finde ud af når der sker noget nyt hver dag, og derfor er det vigtigt at der er rutine i det man laver med ham. Han er bange for latterlige ting på tur, men tager man højde for det, og er selv opmærksom, bliver han også straks tryg ved situationen. Han er ikke typen der stejler og bukker (kun glædesbuk ;) ), og han stikker heller ikke af - men man skal være opmærksom på, at han har temperament, og ikke har en “tænd/sluk” knap som mange andre heste. Dette er dog mest et issue fra ryggen.

Jeg vil gerne fortælle mere om Ramons særheder til de som er interesserede - og ellers kan i læse mere om ham på hans profil her på hestegalleri. Pris, antal dage, mm. kan også tages privat. Det vigtigste for mig er, at interessen først og fremmest vægtes på Ramon alene, hvorefter det praktiske kan diskuteres.

Det vi søger:
Vi søger en person som ønsker et venskab med en helt særlig hest, og ikke at komme direkte ud og ride ture, dressur, spring, osv.
En person som er villig til at lære ekstremt meget at denne fantastiske hest, som har så meget at give af.
Det vigtigste er helt sikkert at du er tålmodig - ellers kommer man ingen vegne med ham. :)
Jeg ser helst at du er over 16 år, og er du under 18, skal du have fuld forældreopbakning.
Derudover skal du gerne muge og fodre de dage du er der, og gerne tage ham ind – men dette er ikke afgørende faktorer, så lad os tage det i fællesskab, hvis han lyder som noget for dig.

Jeg læser psykologi på SDU, og har kun boet i Odense et par måneder. Da min familie er fordelt over Jylland og Sjælland, ville det være dejligt at finde nogen, som kan have ham som sin egen i de weekender, hvor jeg ikke er hjemme, samt de dage, hvor jeg har sent fri fra skole.
Jeg føler det kunne være fantastisk at vide, at der er en person, udover mig selv, som kan tage sig af ham, og behandler ham, som var han sin egen. - Jeg tænker dog nok at være med så længe det krævedes.


Smid endelig en besked, enten privat, eller på nr. 53677011 :)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce