{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
579 visninger | Oprettet:

Hundeagilily HHRs åbent hus 13-04 {{forumTopicSubject}}

HHR´s Hunde Agility – Åbenthus 13-04-2014

Kom og vis hvor god din hund er til slalom, spring og lydighed – Alle kan være med.


Klasse 1: Små hunde
Klasse 2: Mellem hunde og store hunde

Klassen skal gennemføres på tid i en bestemtrække følge, der gives 2 straffe point ved nedrivning eller hunden løber udenom, der er 4 forsøg.
Hvis der er en forhindring som ikke gennemføres giver det 5 straffepoint.
Der gives point for hver udførelse af øvelsen fra 1-10.

Små hunde: Hunde med en skulderhøjde op til og med 34,99 cm.
Mellem hunde: Hunde med en skulderhøjde på min. 35,00 cm og ikke over 42,99 cm.
Store hunde: Hunde med en skulderhøjde på 43,00 cm og derover.

Vaccination og sundhedskrav
Hvalpe under tre måneder må ikke medbringes på området. Hunde, som skal til konkurrence, skal være i god mental og fysisk sundhedstilstand og ikke vise tegn på sygdom. En hund må således kun deltage, såfremt den på dagen ikke udgør nogen smittefare. Ved tvivl skal fremlægges dyrlægeattest, der bekræfter dette. For at deltage på stævne skal en hund være vaccineret mod hundesyge og parvovirus. Vaccinationen skal være foretaget senest 14 dage før stævnedagen. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højest må være 1 år gammel. For øvrige hunde gælder, at vaccinationen højest må være 4 år gammel. Dokumentation for vaccination skal medbringes på dagen.
Rabiesvaccination kræves kun for hunde bosiddende i udlandet. Drægtige tæver kan ikke deltage de sidste 30 dage før fødsel beregnet fra 63 dage efter første parring. Tæver med hvalpe under 75 dage kan ikke deltage.



Agility er en sport for alle hunde og førere. I sin ideelle udførelse kræver sporten harmoni og fuldstændig forståelse mellem hund og fører. Det er derfor nødvendigt med en ballast af lydighed og træning.
Agility stammer fra England, hvor det blev "opfundet" som en opvisningsfport til et ridesportsstævne i 1976/77. Stille og roligt blev det til mere og allerede i 1979 kom agility ind som officiel hundesport i England. Derfra udviklede det sig til en idag verdensomspændende hundesport.
Agility kom til Danmark i starten af 80'erne, hvor Pudelklubben tog elementer ind i deres lydighedstræning og i 1986 havde Danmark sin første konkurrence. Det blev officielt en gren af hundesporten i Danmark i 1988. Siden da har agility vokset sig til en stor hundesport, der dyrkes på alle niveauer.

Tilmelding til hornsherred@live.dk med angivelse af:

Førerens navn:
Hundens navn:
Evt Race:
Klasse:

Ved spørgsmål kontakte Heidi 2184 9903

www.hornsherred-rideklub.dk

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hundeagilily HHRs åbent hus 13-04

Annonce