{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
784 visninger | Oprettet:

Foredrag: Heste sladrer {{forumTopicSubject}}

*sakset fra heste-nettet.dk*

Det siges at heste ikke sladrer, men heste fortæller med deres kropssprog, mimik og deres opførsel, hvordan de har det i øjeblikket, og hvordan de trives generelt. Det gælder både under træning, i stald og på folden.


Heste er meget udtryksfulde, og der er meget mere at se på end bare ørernes spil eller halen der pisker. Ved at kende til hestens sprog og dens tegn på velbehag og ubehag, kan du lære at vurdere om din hest trives eller ej, du kan under træning bedre forudse hestens reaktioner, så du ved, hvornår hesten er klar til mere, og hvornår du skal vente lidt. Du kan mærke om din hest er spændt eller afslappet, om den er rolig eller faktisk har givet op.



Hesten fortæller ikke kun i sit udtryk om, hvordan den har det. Også dens opførsel fortæller en masse om dens tilstand. Passer den på sine ben eller ej, er den let at flytte på, kan den stå stille? Hvis hesten altid vil frem betyder det så, at den er glad for at løbe? Hvordan ser du forskel på, om hesten er glad og ivrig eller på flugt?



Når du kan tolke og reagere på hestens signaler og udtryk bliver din ridning og træning mere sikker, du opnår bedre præstationer og færre konflikter med hesten. Udover at kunne tolke hestens udtryk taler jeg også om tilvænning, sensibilisering og afvænning, så du også får redskaber til at arbejde med hestens sindsstemninger i forskellige situationer.



Om underviser:

Tina Marquard Jensen er uddannet hesteadfærdsrådgiver i England. Uddannelsen omhandler trivsel, stress, træningsmetoder, læringsteori, anatomi og dyrevelfærd og har især til formål at få problemheste med farlig eller unormal adfærd til at trives og fungere igen. Udover nævnte uddannelse har Tina deltaget i en lang række kurser i ind- og udland i klikkertræning, horsemanship og dressur. Tina tilbyder adfærdsrådgivning og problemløsning og underviser i klikkertræning, trailerlæsning, unghestetræning og dressur/grundridning med fokus på anatomisk og læringsteoretisk korrekt ridning samt holder foredrag og kurser om forskellige hesterelaterede emner. Tina har erfaring og gode resultater med uridelighed, grundtræning af plage og ungheste, trailerlæsning, dårlig trivsel og adfærdsproblemer af forskellig art. <



OBS! Der er kun et begrænset antal billetter, afsættes efter først-til-mølle princippet !



Foredraget afholdes hos:

OptiHorse Osted

Hovedvejen 204

Osted

4320 Lejre

d. 17.11.2010 kl 19.00-(ca)21.00



Tilmelding sker elektronisk via shop.optihorse.dk. Prisen er 50 kr. per person og inkluderer kaffe, te, kakao og kage.



Vi glæder os til at se jer!

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Foredrag: Heste sladrer

Annonce