{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
658 visninger | Oprettet:

Heste til salg!:) {{forumTopicSubject}}

Da jeg gerne vil have ryddet lidt ud i mine heste sælges der lidt :). De fleste af dem sælges til højst bydende, men ellers står der en pris under annoncen.

Daisy af Vildholm:
Hoppe på 12 år, blanding mellem Connemara og Akhal-tekiner. Er kommet lidt sent igang med tilridning, men hun er dog godt på vej og mangler kun udholdenhed og ture. Gp 1473,94 og færdigheder 1278,67. Efter hingsten Casanova. Har en tvilling søster, som man kan se her: http://www.howrse.dk/elevage/chevaux/cheval?id=2777482
Link til Daisy: http://www.howrse.dk/elevage/chevaux/cheval?id=2777483
Prisi idé: 20.000 eq eller kom med et bud

Lukas af Proud Of Dream:
Lukas er en renracet Akhal-tekiner, vallak på 13 år og 8 mdr. Han er brugt som avlshingst, og skal derfor kasterers. Han er fuldt tilredet og klar til at komme ud og starte på stævnebanerne. Han har en færdighed på 1674, men kan dog stadig hente lidt mere ind hvis man deltager i konkurrencer, så vidt jeg husker. Efter hingsten Hingst 1457. Han er af farven Cremello -altså har han 2% farve.
Link: http://www.howrse.dk/elevage/chevaux/cheval?id=2903493

Pris idé : BYD

Bjørn af Proud Of Dream:
Renracet Akhal-tekiner, vallak på 8 år og 4 mdr. Er kun trænet til og med 3 fed. Har været ude og starte lidt terræn, for bluppens skyld, men ellers ikke. Han er også blevet brugt som avlshingst og skal derfor også kasterers. Han har en færdighed på 1331,06, men er som sagt kun trænet/bluppet til og med 3 fed. Efter hingsten Rocky.

Pris idé: BYD

Rocky af Proud Of Dream:
Renracet Akhal-tekiner, vallak på 10 år. Han er western hest, og har været min første western hest, som jeg har brugt på konkurrence banen. Han har været deltaget i Cutting, Trail Class og Western pleasure, men dog kun på Blupplan. Han er efter hingsten Lukas (som også er til salg).
Link: http://www.howrse.dk/elevage/chevaux/cheval?id=2919091

Pris idé: BYD

De venligste hilsner Krumme E

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Heste til salg!:)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce