{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
614 visninger | Oprettet:

Hurtig og lækker aftensmad {{forumTopicSubject}}

Squashsuppe med hvidløg og porrer



Ingredienser: 2 squash (mellem store)
5 porrer
4 -5 fed hvidløg
kød og melboller
hønsebouillon terning (1 terning pr ½ liter vand)
1/4 piskefløde
vand


Squash og porrer skæres i skiver, hvidløgs feddene halveres og det hele puttes i en stor gryde. Vand hældes i gryden og bouillonterningerne tilsættes - vandet skal bare lige præcis dække grøntsagerne. Retten småkoger i ca. 45 min.

Gryden tages af varmen, og suppen blendes (jeg bruger stavblender) fløde, kød og melboller tilsættes. Suppen varmes op igen, men må ikke koge. Suppen er færdig, når bollerne er varme.

Suppen serveres med godt brød eller flutes.

Tip:

Man kan evt. bruge fine ærter, i stedet for kød og melboller.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Flytte rengøring 1.500 kr.
  • Elektriker 500 kr.
  • Elektriker 750 kr.
  • Loftudtag ingen strøm 1.500 kr.
  • 3 timers gartner arbejde 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hurtig og lækker aftensmad
  • #1   7. mar 2007 Fyldte bagekartofler

    4 store bagekartofler

    Kartoflerne skrubbes godt og lægges i et fad. Fadet stilles på en rist midt i ovnen ved 200°C i en time. Fadet tages ud af ovnen, og kartoflerne afkøles, til de er til at røre ved. Skær toppen af kartoflerne og udhul forsigtigt kartoflerne med en teske, så skallen ikke går i stykker.
    Kartoffelfyldet moses og blandes med æggeblommerne, persille, revet muskatnød, salt og peber.
    Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kartoffelmassen.
    Kartoffelblandingen fyldes i de tomme kartoffelskaller. Der bliver top på.
    Drys den revne ost hen over de fyldte kartofler, som sættes tilbage på fadet.
    Sæt fadet i ovnen i endnu 10 min. indtil osten er gylden.
    Som ekstra fyld kan man bruge skinke i tern + peberfrugt eller røget laks.


  • #2   7. mar 2007 Lise's hverdagsgryde

    ca. 750 g kalkunbryst i tern (skinkekød kan også bruges)
    5 tsk. karry
    3 tsk. paprika
    2 fed hvidløg
    1 fintsnittet løg
    1 stor dåse konc. tomatpure
    ½ l piskefløde
    1 l mælk (gerne mere)
    fedtstof til stegning
    salt, peber

    Kødet brunes i fedtstoffet.
    Løg, hvidløg og krydderier tilsættes og svitser med et par minutter.
    Derefter tilsættes konc. tomatpure og fløde, og retten småsnurrer til til kødet er mørt.
    Smages til med salt og peber.
    Serveres med ris eller kartofler og evt. brød

    Tilsæt gerne mere mælk for at få mere sovs. Det kan jævnes med maizena.





Kommentér på:
Hurtig og lækker aftensmad

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce