{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
890 visninger | Oprettet:

tænk Eguus {{forumTopicSubject}}

En praktisk handling, der gør livet lettere for både dig og din hest!


Evnen til at tænke som hesten (Eguus) vil ændre dit liv, og du vil fremstå som en, der har at undvigende,''naturlige''
håndtryk med hestene. En sådan person, hvor du ved, at hestene elsker at være med, og hesten giver et hundrede procent, uanset hvad du beder den om. En sådan person har en hest, som udfører alle øvelser uden modstand, at den roligt gå forbi en stor, raslende lastbil, eller at gå på en smal, stærkt trafikerede veje eller vade over en brusende flod.
Ejeren af denne hest har al mulig grund til at føle stolthed, tilfredshed og tillid, for når tiliden mellem hest og rytter er så stærk, kan både hest og rytter have det sjovt sammen. Desværre, sådan et forhold uopnåelig for mange heste ejere. I stedet er der mange heste ejere der ofte medfører angst, skuffelse, tårer, vrede og underminere selvtillid. Der er en masse af ''problems'' med ejerne af disse heste.


Rovedyr og byttedyr

Det faktum, at mennesket er rovdyr og hesten byttedyr påvirker alt, hvad vi gør med vores heste. Mennesker og heste tænker for eksempel på meget forskellige måder. Vi har alle set en natur film med dyr i vandhuller. Rovdyr, såsom løver, tænke og handle på en mere direkte måde at nå deres mål. løver kan bare gå ned i vandet og drikke, når de er tørstig. Deres bytte, såsom zebra og antiloper, kan
Dog ikke gøre det samme. Hvis de gjorde, ville de dø! De skal have situationen under kontrol, langsomt bevæger sig mod vandet, trække sig tilbage, hvis et rovdyr ligger på lur, og vente, indtil det er sikker, det tager meget længere tid, og tvinge dem til at nå målet at drikke.

Omsætte dette til hestens situation. Forestil dig en hest, der er svær at fange. Hvis du marcherer ind i paddocken og gå direkte til hesten, er det sandsynligt, at den vil forsvinde . Det skyldes, at hesten vil genkende det pres, du repræsenterer, og reagere på den mest naturlige måde, ved at flygte. En anden situation er skabt, men, hvis du er i paddocken og gå rundt på tilfældige, men i begyndelsen at gøre noget forsøg på at komme i nærheden af hesten. Hesten har ingen grund til at overveje dig som en trussel, og har derfor ingen grund til at løbe væk. Du kan gradvist flytte dig nærmere hest, som en ny hest i Paddocken ville gøre. Hvis du efterligne hestens kropssprog og adfærd og går lidt tætter mod hesten, men træk dig væk i en bue, hvis den viser tegn på at føle sig truet af din tilstedeværelse, vil du snart kunne gå op til hesten, røre og fange det.



Naturlige instinkter

Nøglen til et succesfuldt forhold til din hest er, at du skal lære at tænke mere som hesten, og at du har tilstrækkelig fantasi til at opbygge hestens tillid til dig.
Hvis du har redet en ung hest, så, du ved, at det er hestens naturlige instinkter, som styrer. Tænk på hvad vilde heste der lever i naturen ville gøre. Hvis en puma kastede sig ned på hestens ryg!

//Admin Aka. Vanessa

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
tænk Eguus

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce