{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.159 visninger | Oprettet:

30års fødselsdag ideér til sjov {{forumTopicSubject}}

Hej gruppe.

Skal om 14 dage til 30års fødselsdag ved min mands kusine. Og skal finde på noget sjovt og nyt, da vi er en lille gruppe på 6pers der altid er dem der kommer med balladen. Men da hun er en af de sidste er idérne ved at være brugt op.
Altså vi har fundet en drikkesang, og laver små sedler til alle gæster med noget de skal gøre, feks, løbe rundt om bordet hver 30.min, eller hoppe op på stolen og råbe SKÅL, osv...
men kom med jeres sjove gode idér..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  30års fødselsdag ideér til sjov
  • #1   22. jun 2011 Må det koste penge?
    For så kan noget aktiv underholdning, som leje et par sumo dragter give festen en helt ny drejning. eller få et tema ind til festen koster jo sit i enten hatte eller ballonger, og så skal der naturligvis være musik til.
    Hvis i snakker mavedans, kan man hyre sådan en for et mindre beløb, som kommer forbi. hvis i snakker druk spil, så skaf et alkohol meter folk skal puste i. Det skal nok blive et samtale emne under festen.

    Man kan lave en spådoms leg, men kræver i går nogle sammen og planlægger, hvad der skal gøres eller siges. om i vil lave det som spas for alle, eller kun køre på fødselsdags barnet. For så find en udefra og hiv ind, det kan også skab gang i snakken.

    Hvis i vil have en held dag ud af det, så starter i naturligvis med morgenmad, og vækker vedkommende tidligt, du snakker ikke om peber, så hun er vel gift.
    Så manden kan man sikkert få med på ideen.

    evt. arranger en weekend tur for jer 6 til lalandia eller et andet sted. vil være alle tideres gave at få på sådan en dag.
    Så ved man at folk holder af en, og gerne vil se en igen. og der så enda en dato for hvornår man skal mødes og hygge næste gang.

    Håber i får en skøn fest.


  • #2   23. jun 2011 Det skal være noget vi kan lave til festen, men ikke udefra kommende underholdning.
    Hun er ikke gift så peber skal hun skam nok få i RÅ mængder


Kommentér på:
30års fødselsdag ideér til sjov

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce