{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
626 visninger | Oprettet:

Lige noget for DIG! {{forumTopicSubject}}

http://www.hestegalleri.dk/grp_vis.aspx?GroupID=16712

Træt af ikke at kunne dele jeres annoncer, afstemninger, nye billeder, videoer, eller bare jeres hest i mange andre grupper? Søger du også bare helt vildt efter den perfekte sadel? Jamen så opretter du bare en tråd hvori du skriver hvad du søger. Hvis du har det sådan/mangler noget. Så meld dig ind her, for denne gruppe er lavet kun for at reklamere og søge efter ting. Du må 'reklamere' med alt, og søger efter ALT! Alle mulige hjemmesider, dine annoncer, din hest, dine videoer, dine billeder, dine afstemninger og hvad du nu ellers kan finde på at du vil dele med os andre.
Om det så ikke engang er noget med heste at gøre, bare del ud af det/efterspørg omkring det, for os i denne gruppe er nysgerrige, og sidder måske med det du lige står og mangler.
Du kan også bare være med hvis du vil se hvad andre har at 'byde' på, eller rettere sagt, dele ud af. Hvis du søger et hovedtøj foreksempel, så er gruppen noget for dig, for så er det bare at holde øje herinde, om der evt. skulle være nogen med et hovedtøj tilsalg.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Lige noget for DIG!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce