{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.304 visninger | Oprettet:

mødereferat d. 10. feb 2012 {{forumTopicSubject}}

Dyrskue møde d. 10 feb.2012

Planen er at vi vil lave en stor opvisning i den store ring,vi vil se om vi kan få ringen i ca. 20 min. Med i tiden skal vi sætte materialer op og fjerne det bagefter igen, Vi vil her vise Haflingerens alsidighed i flere forskellige discipliner. Vi deler banen op i felter med en disciplin i hver.
Voltigering: Emilie Væver
Western: Anika Engel Ailt, Helle friis, Lea Lang.
Springning: Maria P, Ditte, Christina, Amalie, Stella ( evt. Frederikke )
Dressur: Lene, Cecilie, Julie, Gitte, Aja, Marlene, Louise, Line, ( evt. Vicky og Alberte)
Håndheste: Maria, Sarah, Henriette, Ann-charlott, Stella.
Vil i melde tilbage ang. materialer og hvad i selv skaffer, samt hvis vi skal skaffe det ( såsom spring, tønder, presenning, kegler mm.)
Har vi glemt nogle af jer må i endelig melde tilbage hurtigst muligt, nye er også meget velkomne.
Kørsel: Alberte vil evt. køre med den haflinger hun låner med derud, Lene kender muligvis nogle som kører med haflingere.
Kvadrille: Vi har planer om at få 5 min i hesteringen til at vise kvadrille med 8-10 ryttere og følgende datoer er sat af til træning:
D.25.3 D.15.4 D.6.5 D.20.5 D.10.6
Vi har Sanne Syberg til at hjælpe med træning på program og med musik så det kan blive rigtig godt sammensat.
Trænings steder: Vi undersøger steder og vender tilbage så snart vi ved stedet, kom gerne med bud senest 25.2 og hvor mange vil være med i kvadrille?
Foreløbig er følgende sat på til Kvadrille: Christina, Gitte, Amalie, Ditte, Aja, Louise, Heidi, julie, marlene ( evt. Vicky og Maria P.) Er du int. I at prøve at være med i kvadrille, så mail tilbage til os og vi skriver dig på. Ved første træning finder vi ud af hvilke heste der passer sammen og kan gå ved siden af hinanden, dette hjælper Sanne også med.

Vi håber på at få den ønskede opvisningstid, dette ved vi helt bestemt når vi har været til første møde med de andre opvisningskoordinatorer, så får i straks besked.
Hjælpere: Vi har behov for rigtig mange hjælpere til dyrskuet til vores opvisning, hvor de materialer vi skal bruge skal slæbes ind og ud igen lidt tjept da det er knebent med tiden til det, følgende har meddelt at de gerne vil hjælpe: Berit, Line, Peter, Bella, Ann-Charlotte * 2, Stella * , Michael, Ellen, Frederikkes mor.

Hesteguides: Michael, Berit, Ellen, Peter, Bella.
Som hesteguide skal man hjælpe min.6 timer fordelt over alle dagene så får man gratis adgangstegn til alle dagene. Kontakt evt. Michael for mere info på tlf: 27596189
Vi kan altid bruge flere hjælpere og hesteguides så meld endelig tilbage til os hvis i har nogle der gerne vil hjælpe i de dage.

Morgenmad: Vi plejer at spise fælles morgenmad de 3 dyrskuedage, er det noget du/I har lyst til? Det vil være ca. 50-60kr i alt for alle 3 dage incl. Smør ost mm. Minus drikkelse ( dette skal du selv sørge for).
Det er rigtig hyggeligt at spise sammen, inden vi skal i ilden med hestene.
Vi vil undersøge om HAD vil sponsorere morgenmad den ene dag, dette gør andre avlsforeninger.
Aftensmad: Der bliver ligeledes mulighed for fælles aftensmad, som vi bestiller og spiser sammen, dette aftaler vi nærmere om på næste møde.
Er der stemning for at alle opvisningsdeltagere gir 10kr til en pulje som går til drikkevarer til dem der hjælper os med at få materialerne ind på banen og til dem der låner os materialer ? Så de ikke skal tørste efter hårdt arbejde for os i den badende sol.

Vi mødes alle sammen d.1 Juni 2012 til et opfølgende møde før dyrskuet, hvor i kan få stillet de sidste spørgsmål, og få de sidste informationer på plads, vi håber så mange som muligt kan komme denne dag.
Mødet afholder vi Kl.19 hos Christina på Assensvej 85, espe, 5750 Ringe. Der kommer en påmindelse lidt tættere på mødedatoen.

Tak for den store opbakning til mødet i dag.d.10 feb. Vi ser frem til at se jer alle sammen igen.
Hilsen Gitte og Christina.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
mødereferat d. 10. feb 2012

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce