{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.410 visninger | Oprettet:

Månedens skuespiller oktober: {{forumTopicSubject}}

Først undskylder jeg for at der ikke var månedens skuespiller i september.. Dumme mig, men håber det er okay :o)

Er kommer en af mine personlige ynglings!

John Christopher Depp II
Bedre kendt som Johnny Depp

Født: 9. juni 1963 i Owensboro, Kentucky, USA

Depp blev født i Owensbury, Kentucky, som søn af Betty Sue Palme, en servitrice og John Christopher Depp, Sr., en ingeniør. Han er den yngste af 4 børn, han har en bror, Danny, og to søstre, Christie (som nu er hans personlige manager) og Debbie. Familien Depp er af tysk, cherokkisk og irsk afstamning.
Bogen Johnny Depp: A Kind of Illusion, hævder at Depp-familien oprindeligt stammer fra det franske Huguenot, Piere Deppe eller Dieppe, som bosatte sig i Virginia omkring 1700-tallet. Depp har fortalt, at han ikke ved hvor hans efternavn stammer fra, men joker med at ordet "depp" på tysk betyder idiot eller tåbe.
I 1978 blev hans forældre skilt. Depp blev på et tidspunkt, mens han var barn helt selvdestruktiv, højeste sandsynlig pga. af stress, der fremkom af hans families problemer og med hans egen usikkerhed. Han har i dag syv eller otte ar efter hans selvdestruktive handlinger. I et interview fra 1993, har Depp forklaret sin selvdestruktivitet: "Min krop er en slags journal. Det er ligesom det sømænd gjorde, hvor hver tatovering betød noget.”

Depps mor købte en guitar til ham, da han var 12 år gammel, og han begyndte at spille i forskellige ungdomsbands. Hans første band var til ære for hans kæreste, Meredith. Et år efter hans forældres skilsmisse, droppede den 15-årige Depp ud af high school, fordi han ville være rockstjerne. Depp forsøgte faktisk at komme tilbage til skolen to uger senere, men hans rektor rådede ham til at forfølge sin drøm om at blive rockstjerne.
Han spillede med i bandet The Kids som blev mest kendt lokalt. The Kids tog til Los Angeles for at få en pladekontrakt, hvorved de også ændrede deres navn til Six Gun Method. Gruppen splittede dog op, før de nåede at få en pladekontrakt. Depp gik derefter med i bandet Rock City Angels, og var med til at skrive deres sang "Mary", som er på Rock City Angels' debutalbum.

I 1994 blev Depp arresteret og afhørt, fordi han havde gjort voldsomme skader på et New York City hotel-suite. Han blev arresteret igen i 1999 efter at have været oppe at slås med en paparezzi udenfor en restuarant i London, hvor han sad og spiste sammen med sin kæreste, Vanessa Paradis. Siden 1998 har Depp haft et forhold til den franske sangerinde og skuespiller, Vanessa Paradis, som han mødte under optagelserne til The Ninth Gate. De har sammen to børn, Lily-Rose og John Christopher Depp III (også kaldet Jack). Deep og Vanessa gik fra hinanden i 2012.

Fjernsyn:
Depp medvirkede som hovedpersonen i FOX TV-tv-serien ”21 Jump Street”, som havde premiere i 1987. Depp accepterede rollen, fordi han ikke havde meget arbejde inde i branchen pt, og fordi han gerne ville arbejde sammen med skuespilleren Frederic Forrest, som inspirede ham. Senere henne i sæsonen sluttede Depps gode ven, Sal Jenco, sig til serien, som semi-co-medvirkende som viceværten Blowfish. Seriens store succes gjorde Depp til et populært teenage idol igennem de sene 80'ere. Han fandt teenageidol-statussen irriterende, og har udtalt at han følte sig "tvunget i en rolle som et produkt” og at det var "en meget ubehagelig situation og jeg fik ikke ordnet det, og det var ikke på mine betingelser overhovedet".
Depp lovede sig selv at efter hans kontrakt for tv-serien løb ud, så ville han kun medvirke i filmroller, som han følte var rigtige for ham. Hans eneste fjernsyns optræden siden ”21 Jump Street”, var som gæsteoptræden i den animerede tv-serie King of the Hill. Depp har også medvirket i en enkelt episode af ”Hank’s Back” som yoga-instruktøren Victor.

Filmroller:
Depps første store filmrolle var i horrorfilmen ”A Nightmare On Elm Street” fra 1984, hvor han spillede heltindens kæreste og et af Freddys ofre. I 1986 medvirkede han i Oliver Stones ”Platoon”, som en vietnamesisk-talende soldat. Depp slap af med sin teenage-idol status i 1990, da han spillede den sære hovedrolle i Tim Burtons film ”Edward Saksehånd”. Filmens succes begyndte et langt samarbejde med Burton. Tim Burton er en af Depps nærmeste venner og de har indtil videre arbejdet sammen 8 gange: ”Edward Saksehånd” (1990), ”Ed Wood” (1994), ”Sleepy Hollow” (1999), ”Charlie og chokoladefabrikken” (2005), ”Corpse Bride” (2005) ”Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” (2007) ”Alice in Wonderland” (2010) og ”Dark Shadows” (2012)
Han har udtalt at arbejde med Burton er "som at komme hjem", og Depp skrev intruduktionen til Burton on Burton, en bog med interviews med instruktøren, i hvilken Depp kalder Burton "...en bror, en ven... og en modig sjæl"

Efter at have medvirket i ”Sleepy Hollow” dopterede Depp Goldeneye, den en-øjede andalusiske hest, som spillede Gunpowder, Ichabod Crane's hingst i Sleepy Hollow, så den ikke endte på en limfabrik.

Depps filmroller bliver tit karakteriseret af pressen som "ironiske enspændere.” Han mener at pressen aldrig har "forstået" de film, han har medvirket i, og derfor ikke vidste hvordan man skulle anmelde dem ordentligt. Depp har også sagt at han kun vil medvirke i film, som interesserede ham personligt. Og ikke i film der ”bare ville sælge godt”

Depps status som enorm filmstjerne blev fastlagt med succesen fra Walt Disney Pictures' film fra 2003: ”Pirates of the Caribbean: Den Sorte Forbandelse”. Hvor han spiller en af hovedrollerne, som den rare pirat; Captain Jack Sparrow. Hans skuespil som Jack Sparrow blev egentlig først modtaget negativt hos Walt Disney Pictures' ledelse som så filmen, men figuren blev meget populær hos seerne. I 2006 medvirkede Depp i efterfølgeren til ”Pirates of the Caribbean”, og medskuespilleren Bill Nighy har udtalt at figuren Jack Sparrow sandsynligvis var "en af de mest populære i moderne tid" Ifølge Fandango (billetservice) var Depp en af hovedgrundene til at publikummet ville se filmen. Filmens instruktør Gore Verbinski har sagt, at Depps figur, Jack Sparrow, minder meget om Depps egen personlighed, selvom at Depp har sagt at han har formet sin figur efter Rolling Stones' guitarist Keith Richards. Han er blevet nomineret til en Oscar for sin rolle. I 2004 blev han igen nomineret til en Oscar for "Best Actor Oscar", denne gang for at have spillet den skotske forfatter J.M. Barrie i filmen ”Finding Neverland”. Han medvirkede bagefter som Willy Wonka i filmen ”Charlie og chokoladefabrikken” fra 2005.

Depp vendte tilbage til rollen som Jack Sparrow til efterfølgeren ”Pirates of the Caribbean: Død Mands Kiste”, der havde premiere den 7. juli 2006, og indtjente $135.5 mio. i de første 3 dage. Den blev vist i USA, og slog billetindtægtsrekorden ved at tjene det højeste pengebeløb på en weekend. Efterfølgeren til denne var ”Pirates of the Caribbean: Ved Verdens Ende”, som havde premiere den 24. maj, 2007.
Depp spillede hovedrollen som Sweeney Todd i Tim Burtons film-udgave af musicalen ”Sweeney Todd”, for hvilken Depp vandt en Golden Globe Award for Best Actor - Motion Picture Musical or Comedy. Den tradionelle uddelingsceremoni for det 65th Golden Globe Awards blev ikke holdt nogen steder, fordi diverse forfattere i Hollywood holdt strejke. Depp takkede Hollywood Foreign Press Association og Tim Burton for hans "urokkelige tillid og støtte."

Som barn var Depp næsten helt besat af ”Dark Shadows”, en sæbeopera med gotisk-tema, som var i luften mellem 1966-1971. Dette var også grunden til, at han accepterede at medvirke i Warner Brothers' version af serien. Depp optræder i filmen ”The Rum Diary” en bog af Hunter S. Thompsons, hvor han spiller hovedpersonen Paul Kemp.
Depp var også tilbage i rollen som Captain Jack Sparrow i den fjerde Pirates of the Caribbean-film, ”Pirates of the Caribbean - I Ukendt Farvand”

Johnny Depp modtog en Hollywood Walk of Fame stjerne den 19. november 1999.
Han har været nomineret til 3 Oscars, har vundet 31 andre priser og været nomineret til 49 andre priser.

Det var lidt om Johnny Depp! Håber i fandt det interessant. Glæd jer til nogle filmforslag med ham i hovedrollen :o)

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Månedens skuespiller oktober:

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce