{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Afhjælpning af forfangenhed

1.057 visninger | Oprettet:

Katla blev torsdag d. 5/6 akut forfangen på alle 4 ben og meget slemt.
Dyrlægen kom selvfølgelig ud, der blev givet smertestillende og jeg har selv til at give hende nogle dage, så skal dyrlægen ud igen.

http://www.hestegalleri.dk/forum/Generel-diskussion/1045837-akut__alvorlig_forfangen

De første timer stod Katla i isvand på en sandbund. Købte nogle store baljer og noget sand - fyldte ca. 10 cm sand i bunden, fik Katla op (woow det var ikke nemt, baljerne har heldigvis lavere kant på den ene side, hvilket ikke kan ses på billedet), hældte vand og isterninger i (hentet på MacDonalds).
Da vi ikke kunne få hende til at blive i baljerne længere, kilede jeg hendes hove op, ved at folde gamle håndklædestumper, som blev sat fast på hoven med gaffa-tape. Med højde bagtil ved dragterne. Alt dette var over torsdag og hun stod med opkilningen hele natten og det meste af i går - mens jeg knoklede med at gøre hendes boks klar.
Katlas boks er meget stor og i den ene er der 3*2 m med brede betontremmer i gulvet. Min far og jeg fik beklædt tremmerne med træ og isolerede kanterne med pressening og god gaffatape. Dernæst hentede vi (af mange omgange) 1.5 ton sand og fyldte op, og strøede til sidst op med halm. Det knoklede vi med fra kl. 11 til kl. 16.. Puha..
Sandet gør, at Katla kan stå i en bedre vinkel med hovene og er desuden kølende.
Bagefter måtte min mor og jeg køre til "lars tyndskids mark" for at få fat i hø i små baller, dem måtte vi stoppe ind bag i hendes fine bil, da jeg lige et øjeblik havde glemt hovedet, og troede, at man kunne have en "Morten Koch"-balle i en sort sæk, så bilen ikke blev fyldt med hø, men det kan man alts ikke, skulle jeg hilse og sige.. ;-)

Status lige nu? Nogenlunde, er håbefuld..

Mette M
Kvinde | 36 år | Oprettet: 7. apr 2008


Kommentér på:
Afhjælpning af forfangenhed


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce