{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

* Udvikling! Hvad ridning kan gøre *

666 visninger | Oprettet:

Billederne taler vist for sig selv.

Min smukke, smukke mørke stjerne <3 Casino Royale, der var elsket hver en dag, hvert et sekund. Til minde om ham, og alt det arbejde, vi har lavet sammen, her et album, der viser, at man kan, hvad man vil, og at hårdt arbejde betaler sig. Ridning kan gøre alverden.

Royale blev erklæret handikappet pga. en gammel seneskade, der har gjort alting meget svært. Som 4 årig så jeg ham aldrig i venstre gallop.. som 9 årig gik han LA og var påbegyndt traverser, galoptraverser, kunne kontra, schenkelvigninger og havde en meget større styrke.. dejlig, dejlig lydhør og aldrig har jeg siddet på en hest med så stor en samarbejdsvilje. Der har aldrig siddet andre på ham end mig.

To minutters stilhed for verdens bedste hest.


Så til dig med den svære hest, den træge heste, den billige hest, eller endog den fysisk hæmmede hest.. Keep going :) Royale er for altid min inspiration <3 Og nej, ingen er perfekte, og det skal man heller ikke måles efter. Jeg har altid målt Royale ud fra, hvad vi startede med.. og til det: Hold kæft, hvor er jeg stolt af ham <3

Anna
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. jul 2008


Kommentér på:
* Udvikling! Hvad ridning kan gøre *
Annonce