{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Hoppe 163 cm. 2010

Kr. 38.000
3.807 visninger | Oprettet:      Navn:
Hotske ll Van Jikke D.
Farve:
Sort
Dressur:
LC
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Rutineret
Temperament:
Opmærksom

Det er med et meget tungt hjerte at jeg nu sætter min frieser hoppe Hotske til salg. Jeg må desværre erkende at overskuddet ikke er der mere.

Hotske ll Van Jikke D.
Født 2010 i Holland.
Importeret i 2014.
165'ish i stg.
F: Sjouke 453
MF: Folkert 353

Hotske er en dronning med stort D. Man skal vindes hendes respekt og tillid og den skal holdes ved lige, ellers bære hun nag. Det er derfor utrolig vigtigt at hun kommer et sted hen hvor hun er midtpunkt, hvor der bliver brugt tid på hende dagligt og hun få lov til at lave noget. Hun elsker at arbejde om det så er på banen eller en tur i skoven.
Hun passer altid på sin rytter og gør altid sit bedste for at gøre det rigtigt. Hun kan håndteres af alle, dog kræver hun en rutineret rytter med en rolig og eftergivende hånd, da hun er en meget sensetiv hest, der samtidig er frisk og fremadgående. Hun er altså IKKE for begynderen, den nervøse eller urutinerede rytter!
På tur alene er hun opmærksom, men sammen med andre går hun forrest med stort mod. Hun er nem at ha med i byen, kan læsses af en mand og står pænt under kørsel.

Hun bliver redet og longeret 2 - 3 gange i ugen, herunder også let dressur undervisning. Hun er hovedsageligt brugt til skovtur og lidt mountain trail, så der er lidt arbejde i hende hvis man ønsker at ride mere dressur.

Hotske har fået 3 føl i alt hvoraf to af dem er hos mig. Hun er helt suveræn mor der klare alt selv og også selv hjælper med fravænning. Hun sælges dog ikke som avlshoppe, fordi hun ikke trives med at gå og daller den af.

Hun har tidligere haft udfordringer med tænderne, men hvis hun bare får tjekket tænder mindst 1 gang om året er der ingen problemer.

Hun slider sine hove meget under ridning, så hun bør gå med enten sko eller boots. Hun har gået med sko en enkelt gang og sidenhen med boots.

Hun er syge- livs- og anvendeligheds forsikret, som kan overtages ved køb.

38.000kr
Ingen afbetaling og ingen udlån.
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere.

Trense og et sæt boots kan købes med for merpris.

Se mere på min side: Stald LercheLy

Fuld livsforsikring:
153 kr./md
Liv og uanvendelighed:
399 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
9500 Hobro (Nordjylland)
Stald LercheLy
VIP
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. apr 2010


Kommentér på:
Frieser Hoppe 163 cm. 2010
x