{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Tika Schleich [Tidl. part] 1998

4.002 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 28. mar 2008


Frieser Tika Schleich

Fødselsår:
1998
Højde:
Tika måler lige omkring 165 cm :) Så den perfekte højde til mig :)
Temperament
Hun har et dejlig temperament. Hun ved hvornår hun skal være tålmodig og hvornår hun skal være frisk. Når vi er på vej ud på folden efter en lille times undervisning er hun stadig dejlig frisk. Der er der kun en vej for hende og det er direkte til leddet! Tika er nem at få op og køre, og nem at få ned igen.
Gangarter
Hendes skridt er dejlig stor. Der skal drives lidt på hende før hun gider at gå frem ad.
Traven er også dejlig stor. En rigtig frieser gang.
Galopen er rimelig svær at side i. Man skal lige lære den at kende først til hvert tilfald :)
Stævner
Ikke med mig. Ved ikke lige med ejer. Men regner med at hvis jeg bliver god nok , så skal vi da ud og prøve at starte 1 stævne :)

Fik 3. præmie som føl
Stamtavle
Mor : Fenja Schleich
Far : Abe
Morfar: Falke

Afkom: Hoppe - Rofelia van der Mimo † 200505874 (død)
Køn
En dejlig køn hoppe :)
Bemærkninger
Tika (05-05-1998) er den dejligste Dejligste Hoppe. Vi passer bare rigtig godt sammen. Da jeg skal have en hest der har lidt tålmodighed da jeg nemt bliver nervøs ved heste. Men der er Tika god til lige og stoppe op og vente lidt.
Nu har jeg ikke redet hende så lang tid. Så der er ikke så meget at skrive. Men der kommer mere efter hånden som jeg lærer hende at kende.

Tika har den handicap at hun er blind på højre øje. Så hvis hun går med højre øje ind mod væggen i ridehuset. Så går hun ca. 0,5 m væk fra den. Fordi hun ikke kan bedømme hvor langt der er. Så det vil sige at tika ikke kan bruges som spring hest. Men hun er en skide dejlig dressur hest. Hun har gået lb/lc dressur med ejer.

D. 06/03-09 Galopperede jeg på Tika for 1. gang. De gik over alt forventninger. Lidt svær at side i. Men vi fandt da nogen lunde ud af det :) Der skal godt nok øves på noget Galopanspring her i Weekenden :)

Jeg prøvede også lige og se hvad Tika ville sige til at blive redet rundt i kun rebgrime og torv. Og også dette tog hun over alt forventninger.
Efter hånden har mig og Tika fundet ud af hinandens temeperamenter.

D. 02-04-09 RED mig og tika tur for første gang. Det var bare en lille en og sammen med Celine og Sharon. Men det gik over alt forventninger. Der er slet ikke noget at klage over det :)

(: Jeg er begyndt at træne nedsidning. Og det går bedre og bedre for hver gang der går (: men det er noget der går lige i benene (:
Kommentér på:
Frieser Tika Schleich
Annonce