{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Sally 2006

2.888 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Louise Tversted*
Kvinde | 20 år | Oprettet: 16. okt 2008


Pinto Sally

Fødselsår:
2006
Højde:
Hun er omkring de 1.60 cm :)
Temperament
Hun har et dejligt temperament.. Hun er vågen og opmærksom, men samtidig rolig og blød.. :) - Bliver hun bange for noget, hopper hun til siden, men stikker ikke af. Min kusine på 4 år kan trække rundt med hende :)
Gangarter
Hun har en meget flydende gang, mega lækker! Hendes skridt er rigtig fyldig, hun skridter godt igennem, og traven er som at sidde i en sofa! Galoppen er der ikke arbejdet så meget med, men den er ogs rigtig lækker :)
Stævner
Hun har aldrig været til stævne, og kan ikke love at det sker en dag - Kun hvis hun bliver solgt, eftersom jeg ikke starter stævner :)
Stamtavle
F: Super Mand Af Korup:D Men vi kalder ham Spirit:) R.I.P:(
FF: Jonker:)
FFF: Sofus:)
FFFF: Prins:)
FFFM: Della:)
FFM: Lotte:D
FM: Line:D
FMF: Prins:)
FMM: Cauline:)
FFMF: Prins:)
FFMM:Della:D


Alle på hendes fars side er kåret i Pinto:)
M: Sorte
MM: Søde
MMM: Bliss
MF: Manke
MFF: Donty Maro
Køn
Hun er en skøn hoppe, men stort H når det kommer til stykket :)
Bemærkninger
Sally er en perfekt hoppe, lige efter min smag, hun gør alt for at gøre rytteren tilfreds, hun sætter aldrig en hov forkert, og hun er en rigtig dejlig børnepony! Hun kan godt være en lidt bestemt hoppe når hun mærker at rytteren er erfaren, men hvis min lille kusine på 4 år kommer op på hende, går hun helt stille og tøver nærmest når hun skal sætte hovene :) - Hun tror vist selv at hun er en af dem der bestemmer mest i flokken, for hun er ret bisset overfor de andre heste.. Men ligeså snart Fina (Vores gamle hoppe) kommer, bukker hun under og lader hende bestemme.. Men hun kan godt sætte de andre på plads når hun rigtig vil :)
På tur, altså i skoven, er Sally rigtig sød.. Hun kan dog godt finde på at bukke lidt hvis vi galopere, men hvilken hest kan ikke det? Vi har ikke prøvet at jorde rigtig på marker endnu, men jeg tror at hun uden tvivl vil elske det :)
Hun er mest en hyggehest, og kan derfor ikke gå særlig godt dressur. Hun har heller aldrig prøvet at springe med rytter, men regner med det skal prøves til sommer. Og tror uden tvivl hun vil tage det helt cool! Overfor nye ting, er hun virkelig en af de sejeste heste jeg kender! Hun kan skridte stille og roligt, mens der kører en stor lastbil bagved, og en giga traktor foran - Uden at så meget som hoppe lidt! :) Men tilgengæld kan hun så godt finde på at hoppe eller blive bange hvis der flyver en plastikpose hen over vejen, eller hvis der flyver en fugl op fra buskene.. Åndsvage hest! :p
Det er meningen at hun skal bruges som avlshoppe, og jeg er sikker på, at hvis hingsten er rigtig, at hun kommer til at lave nogle fantastisk føl! Både farve og personlighed!
Men altså, alt i alt, synes jeg at hun er den dejligste hest! Hun opfylder et hvert krav! I hvert fald mine krav :pHåber I vil lægge en kommentar og bedømmelse inden i går :)


Kommentér på:
Pinto Sally