{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lovis [Mies hest](Solgt) [Tidl. hest] 2001

4.172 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lovis [Mies hest](Solgt)

Fødselsår:
2001
Højde:
Tilsalg
Hun er 163 cm.
Temperament
Hun har et dejligt temprament. Hun nyder og stå og nusse når man strigler hende, men når hun kommer ud på banen vil hun gerne lave noget (:
Gangarter
Syntes selv at alle sammen er over middel, men som jeg selv ville sige så har hun verdens bedste gangarter,
Stævner
Dressur:

Sted: Stald Damgård
Dato: 29 maj 2010
Klasse: Lc1
Procent: 56,25 %
Placering: 2 plads.

Spring:

Sted: Stald Damgård
Dato: 29 maj 2010
Placering: Disket
Stamtavle
Hun har ikke stamtavle men ved at hun er oldenborg og fuldblod.
Køn
En dejlig hoppe
Bemærkninger
Hun er en rigtig dejlig hest som gerne vil stå og hygge på striglepladsen. Hun er en hest der bliver nød til at komme på fold hver dag. Hun er meget tillidsfuld, når jeg står på jorden, men hvis jeg sidder på hende kan hun godt skabe sig.
Hun er ikke en hest man bare kan sætte sig op på og så regne med hun går lodret ned. Hun er en man skal arbejde med. Hun kan rigtig godt lide at springe men jeg er selv mest til dressur da jeg har redet nogle heste som ikk har været så vild med at springe. Så jeg regner med at vi skal springe lidt sammen.

18/10-2009: Det var første gang jeg var ude og prøve hende. Vi startede med at gå ind og strigle hende osv. Så skulle vi ind og prøve hende. Min mor startede med at prøve hende. Hun syntes at hun var fin. Så var det min tur til at prøve hende. Jeg syntes at hun havde nogle virkelig gode gangarter. Hun gik bare rigtigt fint. Da vi var færdige med at ride og vi skulle skridte hende af, fik vi lov til at skridte over på en mark. Da ejer ikke kunne høre hvad vi sagde var det første jeg sagde til min mor var: Den hest skal vi bare have.
Jeg var bare faldet for hende. (: <33
Takker for at den hest vi rigtigt skulle have været ude og se på muligvis var solgt (: Skat, du er den der betyder mest for mig :´)

27/10-2009: Det var den dag vi fik hende hjem (: <33

11/12-2009: I dag red vi for første gang tur sammen. Hun tog det meget pænt, men hun var da lidt bange for nogle af tingene. Men hun tog bilerne flot, så jeg er
helt sikker på at vi kan få en fredelig tur til Damgård når vi skal derhen (: <33

13/12-2009: I dag løssprang hun for første gang, hun var bar´ så dygtig. Hun nyder virkelig at lave andet end at ride dressur, hvilket man jo godt kan forstå. Men nu skal jeg altså tage mig sammen til at springe på hende. Måske på søndag ??

Søndag d. 27-12-2009: Så sprang vi endelig, men jeg røg af fordi hun ikke lige ville over springet og begyndte at bukke.

Fredag d. 1-1-2010: I dag skulle vi flytte Lovis ud på stald Damgård. Charlotte var der og hjalp til. Hun var meget opmærksom. Hun er faldet godt til og hun er vild med Bette Klaus hendes side kammerat.

Onsdag d. 10-3-2010: I dag har vi haft dyrelæge ude ved Lovis fordi hun har hostet en del, så vi ville gerne vide hvad det var. Dyrlægen sagde at det var astma, så vi skulle hente noget medicin i morgen som vil gøre at hun íkke ville hoste mere, mens hun fik medicinen, men hun ville bare blive ved med at hoste hvis hun blev inde i stalden. Vi har også fået lov til at sætte Lovis ned i Savannahs boks, indtil Savannah kommer tilbage.

Yeah så skal mig og Lovis til horsemanship kursus ude på Damgård. Glæder mig (:


L- ove Lovis
O- ver dejlig
V- erdens fineste hest.
I-hh hun er fin (:
S-Å dejlig

Hver for sig kan vi intet! Men sammen kan vi gå gennem ild og vand :') Lovis du betyder virkelig så meget for mig at det ikke kan beskrives med ord ;D <3

And I will love you baby always
And I'll be there forever and a day always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and the words don't rhyme
And I know when I die you'll be on my mind
And I'll love you always.

Kommentér på:
Anden særlig race Lovis [Mies hest](Solgt)
Annonce