{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Alde Bailarin 1 (boston) 2002

1.698 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hanne Sowinski
Kvinde | 47 år | Oprettet: 30. dec 2009


Pura Raza Española Alde Bailarin 1 (boston)

Fødselsår:
2002
Højde:
ca 155 cm.
Temperament
Varm når der skal arbejdes. kan stå stille i lang tid og vente på at vi bliver færdige med at snakke. Der er en tænd og sluk knap på ham. Han elsker tiden i stalden til at nusse og hygge, jo mere jo bedre. altid glad og fyldt af godt humør. Danser gerne. Især hvis man har lyst til at lege med ham på folden, han springer gerne, hvis man løber sammen med ham uden snor.
Gangarter
Meget spansk. Kan høje knæløft. Spanske skridt. traver lidt pt. for spændt, men springningen hjælper ham, til at trave bedre frem. En fantastisk galop.
Stævner
Har startet lidt lc og lc 2 dressur - men har været alt for urolig i programmerne, så det kunne have været meget bedre. Har også startet et par spring klasser LE og LD De første klasser var han bange for alt det, der var på springbanen og stoppede flere meter fra springene men efter et par klasser vandt vi vores første første plads i hodsager, og han gik også hans første nulrunde til det stævne. Så med træning, så skal det nok gå.
Stamtavle
Far: chiclanero VI Farfar: Islero VIII
Farmor: Chiclanera V
Mor: Castora Morfar: Becario V
Mormor: Decidida XV
Køn
Vallak
Bemærkninger
Køn Mørk brun nærmest sort med en flot man og kraftig hale, han har en lille hvid plet i panen. hvide kodehår, og en hvid sok på højre bagben. Bliver kaldt Boston i daglig tale


Kommentér på:
Pura Raza Española Alde Bailarin 1 (boston)