{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Amandus Odderbjerg - Himmelhest [Min part] 1991

1.900 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristina  .
Kvinde | 47 år | Oprettet: 22. mar 2007


Oldenborg Amandus Odderbjerg - Himmelhest

Fødselsår:
1991
Højde:
167 stg
Temperament
Fantastisk.
Sød, glad og nem i alle situationer, men sådan har det ikke altid været, det er kommet med alderen.
Gangarter
Super fine.
Stævner
Før i tiden - er pensioneret nu.
Stamtavle
Mor: Aquina
Morfar: Præstegårds Herold

Far: Urprinz
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Amandus, tak for den tid vi har haft sammen, det har været en fantastisk oplevelse at få lov at være din ven. Altid en glæde at komme til dig og sikke nogle ture vi har været på. R.I.P.

Amandus fik jeg uventet, sidst på sommeren 2010. Han er egentlig alt for stor til mig, men Amandus er jo Amandus, så jeg slog til da tilbuddet kom.

Det har jeg ikke fortrudt et øjeblik, det er en fornøjelse at komme i stalden til ham. Han er så sød og velopdragen, men man skal ikke slappe for meget af, så må han lige se et spøgelse eller to. Han er bare for sjov at være sammen med ;).

Amandus kan en masse ting i dressuren og har tidligere gået på højt plan. Man får ikke noget forærende, der skal arbejdes for det, ellers gider han ikke. Men det er jo en god ting, for det er meningen jeg skal ha' lært en masse dressur.
Jeg får undervisning af Rikke, der jo kender Amandus aller bedst og det er jo helt genialt. Det begynder at ligne noget når hun pisker rundt med os..... ha ha, det er hårdt for min kondition og mine muskler, men en dag kommer jeg vel i form.

Han er alle tiders tur-hest og vi får skridtet nogle gode ture ud sammen med Jane og Gemini, så det er rigtig dejligt. Vi har haft nogle fine trav og galopture på stubmarkerne her sidst på sommeren og det er helt fantastisk så lydig han er selvom Gemini ikke altid lige vil stoppe. Til gengæld er han begyndt at hoppe og spænde op over alverdens mærkelig ting han aldrig har været bange for, men måske alt ligner køer i hans gamle øjne ;). Det er virkelig dejligt at en herre i hans alder gider lave sjov ud af det.

Han går fint på fold med alle, og hvis han kommer når man kalder er det en super dag, men er ellers nem at gå ud og hente, han venter pænt.


Amandus er min part. Min veninde Rikke ejer ham.


Kommentér på:
Oldenborg Amandus Odderbjerg - Himmelhest