{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sabina (Aflivet) [Himmelhest] 1999

1.363 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lunse
Kvinde | 20 år | Oprettet: 1. feb 2010


Anden særlig race Sabina (Aflivet)

Fødselsår:
1999
Højde:
Højde: 132-134 cm. Har ikke målt hende fornylig, men det var det jeg målte hende til sidst :-) (Tror godt hvis man pillede skoene af, at hun kunne måles til en |||'er :-D)
Temperament
Rolig, men hun har dog lidt araber i sig, så hvis man giver hende fri, eller klipper hende. Kan du godt blive lidt 'KUKUUUK', men man kan altid håndtere det!
Gangarter
Skridt: Sabina kan gå store skridt blot man skubber på med sædet. Så går hun store og flotte og lange skridt :-)

Trav. MH! Trav er min yndlings gangart. Hun fyre den max af, og træder nogle store og flotte skridt. Hun kan lave øgninger og gå til bidet (Det kan hun dog i alle gangarter)

Galop: Pyha. det ikke kun rytteren der skal svede. I galopen vil Sabina allerhelst trave, så man skal klemme til hende hele tiden, og jeg kan sige jer, at når man er færdig med at galopere er man rød i hoved som en tomat, og forpustet som en sprunget ballon.

Terræn: Hihi hun er lidt af en frækkert. Når man skal ud og ride en tur, går hun i slowmotion der ud. Og Er rolig og langsom. Så skal man hjem. WUF! Så er hun tændt ildflue, bliver bange for mange ting, går så stærkt at du nærmest ikke kan se om det er trav eller skridt. Hun gør det dog så man kan håndtere det. I starten stak hun af med mig, det har hun ikke gjort i et stykke tid nu. Dygtig hest :-D
Stævner
Dressur: Vi har startet LC.1+2+3. Og LB.1+2 og LA.1. Lige nu og her starter jeg LB.3 + LA.1. Og der går det fint. Jeg har ikke startet stævne hele vinteren pga. ridebanes problemer. Men regner med at skulle starte stævner her til Februar, som er snart :-* Og i kan tro jeg glæder mig ! :-)

Spring: Jeg starter 60+70 i øjeblikket pga uheld (Læs under beskrivelse) :-) Jeg har 18 rosetter!
Stamtavle
Hun har et pas, men fik ikke det med da jeg købte hende. Men ved hun er Hollandsk, og hedder Skywalker (Det vidste jeg ikke da jeg navnedøbte hende Sabina) Skal have lavet nyt pas til hende her til sommer, så vi kan starte nogle dikstræk stævner :-) (Vi har fundet hendes pas. Og Hun hedder Mary Lou)
Køn
Hun er en dejlig hoppe, jeg håber hun kan komme i føl på et tidspunkt, da jeg syns hun er sød, og tror hun laver nogle gode kidz :-D
Bemærkninger
Sabina er en rød, fræk hoppe, som er en blanding af araber og en anden ukendt race. Jeg købte Sabina for 3 år siden hos Ellirsen (En heste handler i Slangerup) Og hun har været min bedste ven igennem årene. I starten var hun rigtig svær, og jeg var lige ved at sælge hende, da min søster kom mig til undsætning. Hun lærte mig, hvordan man skulle håndtere hende. Og det går ekstremt godt nu. Sabina kan gå til bidet, og kan træde over sit eget spor (det kunne hun slet ikke da jeg købte hende.) Da jeg købte hende hos hestehandleren, smed hun mig af, men hun havet et glimt i øjet jeg ikke kunne stå for, så jeg valgte at købe hende.
For et halv år siden (Sommeren 2010) Skete der et uheld, da jeg sprang. Sabina kunne springe den gang 1 meter. Uheldet: Der var et tre kombination (70+80+90). Afstanden passede ikke på 80'eren, så vi styrtede og jeg røg af, og kom til at trække hovedtøjet af. Lige siden der har hun mistet sin selvtillid og det er jeg enormt ked af! Jeg håber hun kommer til at være en kombi hest, som både kan gå højt dressur, og høje spring. Jeg takker min søster tak, for at hun hjalp mig, hvis hun ser dette ;-) Hun har sko på, både for og bag til. Hun har ingen afmærkninger på bene. Men hun har verdens sødeste blitz. Hun er min bedste ven, som jeg kan fortælle alt til, og føle hun lytter. Håber i vil stemme hende ind, da jeg syns hun skal havde en plads på HESTEGALLERIET! :-D
(I har nok set den her hest før. men den blev slettet fordi nogen troede at det ikke var min egen, og sagde det så til administer som slettede den) Ingen dårlige kommentar mange tusinde tak ;-)

OPDATERING: Har været ude og skridte (Sabina er i genoptræning) For jeg har været en uge i Norge. ;-). Sabina var helt vildt frisk, og blev bange for alle ting. Skør, skør hoppe :*


Opdatering: Sabina har nu været syg i 3 måneder(Man ved ikke hvad der er galt med hende) HUn bliver aflivet imorgen d.12/7-2011(12 Julie 2011) Jeg må tro på mirakler!^Så skete det... Sabina blev aflivet. Hold kæft det gjorde nas!

-Luna


Kommentér på:
Anden særlig race Sabina (Aflivet)