{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Rolighedens Zorba<3 [Tidl. part] 1996

1.281 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille H
Kvinde | 21 år | Oprettet: 17. maj 2009


Anglo Araber (AA) Rolighedens Zorba<3

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. 1,53 - 54
en perfekt højde til mig ;-)
Temperament
Hun er en meget rolig og stille hest, bliver sjældent skræmt, og hvis hun bliver bange eller ser noget farligt, tager hun det for det meste rigtig pænt :-) Hun kan være en rigtig doven hest, som helst bare vil skridte, men når man først får hende i gang er der fart over feltet. Hun er et rigtig nusse hoved, hun har INTET i mod at man bare strigler hende en dag og nusser om hende ;-) Hun kan til tider være utålmodig, for eksempel når man skal op, så har hun meget svært ved at stå stille, men efter lidt træning med at stå stille, er hun blevet rigtig god til at blive stående, indtil man har foden i stigebøjlen :-)
.··..··.
`·. .·`
Gangarter
Skridt; Middel, kan være meget langsom.
Trav; Middel, hun skal lige i gang først, men når hun så er varmet op og hun får strukket godt ud, går hun næsten svævende.
Galop; Middel, den er blevet meget bedre, så det også er lettere at sidde ned på hende. Men med mere undervisning vil den kommer til at være rigtig god :)
Stævner
Så vidt jeg ved, har hun ikke stillet til nogen stævner før.
Stamtavle
F: Bonjour bajar
M: Flicka
FF: Bajar (Wankendorf)
FM: Shawan (Renken)
MF: Danzig OX
MM: Mona
FFF: Suakim (Wankendof)
FFM: Gazelle i (Wankendof)
FMF: O'bajan (Barthahus)
FMM: Shagya XXXVII-3 (Babolna)
MFF: Kossak OX
MFM: Danuta OX
MMF: Maykop OX
MMM: Csinos

Registreret ved DSAH
Mærkning: Araber Brand v lår 909
Brand ved sadelleje: Svane
Køn
En helt ekstrem dejlig og charmerende hoppe med udstråling.
.··..··.
`·. .·`
Bemærkninger
Hun er en rigtig sød og dejlig hest, som virkelig har stjålet mit hjerte. Har næsten lige fået part på hende, så skal lige lærer hende at kende ordentlig først :-) men ser frem til at tilbringe en skøn tid sammen med hende (:

Hun har stået på Jernløse Rideklub, men da den lukkede fik hendes ejer, hende ud til Sandby, hvilket jeg er meget glad for. Men hun blev ikke rørt særlig meget rideskolen, så der venter en del arbejde forude, men jeg ser det som en god opgave og glæder mig til at komme rigtig i gang ;-)
-Hun kan ikke finde ud af og springe, men har en del talent indenfor dressuren, hvilket passer mig rigtig godt, efter som jeg ikke er så meget for spring.

13 marts 2011.
Var ude og ride Zorba'pigen igen, efter jeg havde slået knæet og var blevet syg. Jeg fandt så ud af, hun ikke er så meget for at stå på stald gangen alene. men så kom de andre heldigvis fra tur. Det underlige var at hun var helt rolig i ridehuset. Så havde hendes ejer købt en masse fine ting til hende, så hun bliver rigtig flot :-)

12. april 2011
Fik undervisning på Zorba, og det gik rigtig rigtig godt. Hun samarbejde fint, det meste af tiden, men hun kan sagtens. Der skal bare lige tages igennem, nogle gange. Og tak til Julie for undervisningen ;-D

19. april 2011
Zorbassen var super flink i dag, og meget samarbejdsvillig. Og så var vejret jo også lige rigtig dejligt, solskin og 19 grader. Så det gav lige mulighed for at skridte af udenfor. Hun var rigtig flink udenfor også, men havde dog travlt da vi skulle hjem :-)

12. maj 2011
Zorba gjorde et rigtig fint stykke arbejde, og hendes galop gik meget bedre end sidst, da hun løb ind i banden. Hun havde vidsr for meget energi, men synes virkelig det går frem af med hende, hun er super samarbejdesvillig som altid og elsker at lære nye ting.

24. maj 2011
Takker endnu en gang til Julie for undervisningen.
Zorba gik så fint i dag, og som altid villig til at lære noget nyt, og samarbejdsvillig. Men det tog omkring en halv time for to personer at gøre hende ren. Så fik vi også lige gennem gået Lc2, så jeg skal nok blive klar til lørdag. Og Zorbassen er ikke helt dum, hun fandt hurtigt ud af pogrammet :D

26. maj 2011
Tog tidligt der ud, så hun var nødt til at stå alene på stald gangen, og det var hun ikke specielt glad for. Men som den søde hest hun er, bliver hun helt rolig igen når hun får sadel og hovedtøj på. Så fik vi øvet en masse både Lc1 og Lc2, så jeg burde nå at være klar til lørdag. Men hun klarede programmerne flot, så tror med lidt øvelse kunne hun blive en fin dressur hest.

31. maj 2011
Fik undervisning af Julie, og man kan virkelig se at tingene går frem af; hendes holdning er blevet god, og hendes galop er blevet meget bedre end da jeg startede på hende.

d. 6 Juni 2011
Fik undervisning af Tina, og pyhaa det var hårdt, men hun var super og gik rigtig flot. Og vi fik begge en del ros, selvom hun åbentbart blev forskrækket over Morten stod i porten, og selvfølgelig blev jeg siddende, og hun løb ikke så langt. Men glæder mig til at få mere undervisning af Tina og se hvor langt vi kan nå. Og Zorba har fået en rigtig flot ny trense, som virkelig klæder hende :)

d. 9 juni 2011
Julie(Zorbas ejer) og jeg besluttede os for at ride lidt dressur, og så tage ud på en dejlig ridetur, hvilket vi gjorde. Det var super skønt, og der var fart over feltet. Både Zorba og Grafik havde fart på, og så da vi ville tage en sidste spurt mod møllerne, fik jeg da sprunget på hende. Ved ikke hvad hun sprang over eller højt, men det var da meget sjovt. Da vi kom hjem, besluttede vi os for at hygge lidt med dem, så gik over på en fold, med højt græs, og græssede med dem, Hvilket var rigtig hyggeligt. Jeg regner da med at vi får redet mange flere ture :D Så det var en fed første tur på tøsen, har redet små ture før, men ikke sådan rigtig. Elsker dig Zorba'pigen<3

d. 14 juni 2011
Fik redet sammen med Julie(Zorbas ejer) og zorbassen gik rigtig fint. Og jeg må fremhæve hendes galop som virkelig er blevet forbedret! Ellers går det bare super godt, og så skal man da lige passe hende i en uge i sommerferien fordi Julie skal på ferie, skal nok blive godt. Så til slut i dag, tog Julie og jeg lige en galop spurt op mod møllerne, jeg tror begge heste nød det. Da vi havde redet vaskede jeg lige Zorba og så gik vi over og græssede med dem. Loove on you, Zorba<3

d. 21 juni 2011
Fik undervisning af Tina og vi fik super meget ros, og Zorbassen var så dejlig og arbejdede sammen med mig, og ikke mod mig. Det gik bare så godt, og hendes galop bliver simpelthen kun bedre. Alting går frem af, og hun er rigtig lærenem. Elsker virkelig den pony, hun reddede virkelig min dag!<3

d. 23 juni 2011
Fik vidst hvad Zorba skulle have og spise til når nu jeg skal passe hende i næste uge. Det skal nok blive hyggeligt, og jeg vil gøre alt for at ponyen får det godt. Hun var super fin i dag, og som jeg efterhånden har sagt nogle gange, så er hendes galop kun blevet bedre, og det hele går bare frem af. Har omkring ét år tilbage på hende før jeg skal på efterskole ;( vil savne hende helt vildt, og jeg håber hun kommer et godt sted hen, hvis du vælger at udlåne hende eller måske sælge hende. Hun fortjener kun det bedste<3

d. 3 juli 2011
Havde Zorba'prutten hele sidste uge, og det var rigtig hyggeligt at have hende for mig selv. Det gik rigtig godt og hun var super flink på nær én dag, men vi kan jo alle have vores dage, hvor det bare er en lorte dag og vi ikke gider noget. Hun har gået så fint hele ugen og der er intet at brokke sig over. Jeg faldt da også lige af hende i den uge, men det var heldigvis da vi var færdige. Vi var i gang med at skridte af, så bliver hun bange for noget og løber afsted det var jeg ikke parat på, så jeg sad nede på jorden, men kom op igen og fik skridtet af :) - man skal jo falde af 100 gange for man er en god rytter ;-D
Ser frem til at komme ud og ride hende igen er på tirsdag. <3

d. 12 juli 2011
På grund af vandskade i ridehallen måtte vi ride tur, hvilket også var rigtig hyggeligt. Jeg er så stolt af min skønne basse, hun var rigtig sød, selvom det var første gang på tur alene. Vi mødte dog en lille forhindring, en meget farlig hund, men den kom vi forbi. PÅ vej tilbage kunne jeg ikke lade være, så jeg prøvede at galopere på hende, og hun var så sød og løb slet ikke. Virkelig stolt Zorbassen<3


Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Rolighedens Zorba<3