{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kashmir [Tidl. hest] 2001

3.115 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kashmir

Fødselsår:
2001
Højde:
164
Temperament
Kashmir har ikke bare et temperment, han har lige det temperment som man ønsker når man rider ham. Så det er bare fantastisk.
Gangarter
Kashmir har 3 mega lækre gangarter!! Mega lækker skridt, når han altså skridter fremad:) Og sådan er det også i trav og galop:)
Stævner
Jeg har ikke haft ham så længe inu, men vi har da startet et par stykker i lc:)
Flere stævner kommer selfølgelig:)
Stamtavle
Jeg har ikke stamtavle på ham, men han er en blanding af en helt masse skønne racer: Araber, Dansk Varmblod, Knapstrubber og Fjordhest.
Køn
Kashmir er en dejlig og kækker vallak:)
Bemærkninger
Kashmir er en hest med et temperament af guld, som virkelig bare er så fantastisk! Der var en dag jeg skulle ride lidt sjov ude på banen, hvor han kom helt i hopla, men da jeg så skulle ride seriøst igen efter ca, 10 min. forandrede han sig til den mere cool og afslappede hest. Og det er virkelig nare så fantastik!!
Da jeg skulle have ny hest, (som blev Kashmir!!) havde jeg meget brug for en hest, jeg kunne stole på og ikke var for ivrig. Men en hest som var afslappet. Og, Ja! der fandt min mor Kashmir, drømmehesten over dem alle!!
Så ja,et var lykken at få ham med hjem, og vide at han var min, min HELT egen.



Min søster er begyndt at springe på Kashmir, hun har sprunget ca. 90 på ham nu. Og han er bare så flink på banen. Han finder selv afstanden, og springer så lækret over!!:)
Kommentér på:
Anden særlig race Kashmir
Annonce