{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Trine - solgt [Tidl. hest] 1993

2.231 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Trine - solgt

Fødselsår:
1993
Højde:
101 smukke cm :)
Temperament
for det meste rigtig rolig kan dog være tændt
Gangarter
3 super fine gang arter
Stævner
mange!
alt fra LE til LC

og har mange placeringer på hende :)
Stamtavle
ingen
Køn
meget køn hoppe
Bemærkninger
trine er en rigtig skøn lille 3'er pony jeg elsker af hele mit hjerte, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre 3'er pony end hende.
vi købte hende nede hos min nabo for mange år siden, han sagde at hun var redet til og det hele. men nej... hun var ik redet til :)
først var hun købt til min storesøster da jeg kun var omkring 3-4 år gammel, hun turde ikke selv ride på hende, da hun var vild fordi hun ikke var redet til, så mine brødre red på trine, indtil hun slappede af, og så kunne min søster så ride på hende, men da hun var blevet redet til, og hun blev lidt ældre, blev hun en fantastisk og meget børnevenlig lille pony<3 vi jagede køerne fra marken ind i stalde på hende, og hun endte med at lære, højre, venstre og ligud!
vi har sprunget meget på hende, både over knækkede grene og væltede træer i skoven, og på rigtige spring hun har hoppet 100 cm med rytter på ryggen, og det er jeg ret imponeret over (det var med mig) til stævnerne har jeg redet mange sløjfe klasser, og har en roset fra dem alle, hun var altid fejlfri. vi red op til LC på region plan, og hun var bare skøn<3

en 3'er pony der aldrig bliver glemt!
en 3'er pony der betyder mere end så meget andet
en 3'er pony der bare har været og er fantastisk!<3


Kommentér på:
Shetlænder Trine - solgt