{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Trøstrupgårds Cnais - The truth<3 [Himmelhest] 2002

3.629 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Trøstrupgårds Cnais - The truth<3

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca. 150 cm. dagen før hans død.
Temperament
Meget venlig, og rolig, men kan sektens give den gas hvis han får lov eller på folden :)
Gangarter
Skridt: Lidt langsom, men ellers meget fin.
Trav: Lidt hurtig, taget lange flotte skridt.
Galop: Der er ingen fare for at falde af, det er lidt gyngehestegalop. Giver den gas hvis han får lov.
Stævner
Spring:
30/10-2011 Bom nær jord 0 fejl Delt første
30/10-2011 40 cm. 0 fejl Delt første
06/11-2011 Hubertusjagt 0 fejl Gennemført
04/12-2011 40cm. 0 fejl Delt første
04/12-2011 50 cm. 0 fejl Extra runde

Dressur:
03/12-2011 LD2 63,3% 3. plads
Stamtavle
F: Valdar Halsnæs
FF: Orion Halsnæs
FFF: Knast Halsnæs
FFM: Julie Halsnæs
FFMF: Baron Halsnæs
FFMFF: Rei Halsnæs
FFMFM:Jette
FFMM: Lisa
FFMMF: Suldrup Heid
FFMMM: Linda
FM: Henna Halsnæs
FMF: Trajan
FMM: Angelique Halsnæs

M: Hjorthøj's Ea
MF: Haldor
MFF Knast Halsnæs
MFM: Stine
MM: Angelina
MMF: Baron Skovly
MMM: Ritta Kolkur
Køn
Vallak
Bemærkninger
En vidoe til minde om min dejlige fjordhest! http://www.youtube.com/watch?v=jHYWl8WBirE
Tag meget gerne et kig (:

Han er en meget rolig pony, men samtidig meget stædig.
Han er ikke bange for særlig mange ting, og hvis han er så med lidt god vilje kan han gå igennem ild & vand.
Han lytter meget efter stemmen, så hvis man hæver stemmen, så ved han næsten altid selv hvad det er han gør galt.
Han er meget godt opdraget, og havde en fantastisk god og dygtig ejer før, så stor ros til hende :)

Jeg lejede ham i et år, da ejeren studerede, og så ikke havde tid til ham. Han kom hjem et år senere, men et ½ år senere satte hun ham til salg, da hun gerne ville ud og rejse efter sine studier, og når hun kom hjem, nok var hesterytter.
Jeg fandt ud af hvor meget jeg faktisk elskede ham, og nu er jeg glad for at hun havde sat ham til salg.

Man kan ikke sige til folk, at ens hest eller pony "bare" har muk eller skab. Det kom til at koste min dejlige Cnais livet. Dyrlægerne kunne ikke gøre mere, de synes ikke en gang at det var en god idé at indlægge ham, på landbohøjskolen hvor der er en professer i hudsygdomme. For da de snakkede med ham i telefonen var han nok sikker på at han heller ikke kunne finde en kur der ville kunne kurerer ham fra, hans voldsomme muk og skab.
Vi har prøvet så godt som at hvad der er blevet forslået til os. Men intet har virket. Det endte med at han, også begyndte at få lidt infektioner i hans bagben, ville ikke støtte på højre bagben, og blev nød til at bukke knæene ud af for ikke at sparke kodeledene sammen. Man kunne ikke give ham mere antibiotika, da han ikke kan optage mere af det i kroppen, pga. alt de medicin har har fået i løbet af det sidste år. Så man kan godt sige at han har været et offer for både muk og skab.

REST IN PEACE! I MISS YOU!

Vi er ikke frie til at vælge hvad der sker med os, men vi er frie til at vælge, hvordan vi vil reagere overfor det, der sker med os. Jeg kan ikke gøre for det. Det er ikke min vilje at skade dig. Og slet ikke op til dine eksamener. Jeg vælger ikke selv, om jeg vil være rask eller syg. Jeg er ikke syg nok til at være 100% afhængig af dig. Jeg er syg nok til, at jeg gerne vil have at du passer mig. Bliv hos mig. Jeg ved godt at du ikke er langt væk, men jeg savner dig stadig, når du ikke er hos mig. Tiden går. Dagene går. Det bliver værre og værre. Lægen tager sig ikke rigtigt af, at det har bredt sig til andre steder. Det gør ondt. En disederet pinefuld smerte. Mindst lige så meget på dig som på mig. Det gør fysisk ondt på mig, men psykisk ondt på dig. Jeg er ikke herre over det. Jeg vælger ikke selv, om det skal være der eller ej. Men jeg har snart valgt at vænne mig til smerten. Det må du også...
Vi er ikke frie til at vælge hvad der sker med os, men vi er frie til at vælge, hvordan vi vil reagere overfor det, der sker med os. Det gør mig ondt, at se dig lide af konstant smerte. Jeg kan ikke tænke på andet end dig. Det fylder hele mit liv, indtil det er helt væk. Frygten for, at det skal komme igen vil altid være der. Det laver ar. Det laver huller i mig og min pengepung. Det er dyrt,a t elske og have medfølelse. Jeg ved, at du vil gøre det samme for mig. Du vil give tilbage. Du gir' tilbage. Ikke med penge, men med kærlighed. Jeg vil ikke sige at jeg ikke selv vælger det. Men alligevel ikke. Jeg kan vælge mellem at betale for din medicin eller din død. Det er ikke fordi din sygdom er direkte livstruende. Men du kan sektens dø, som alle andre dyr med den samme sygdom, som ikke er så heldige at have nogle der kan eller vil betale. For dem med din sygdom dør. En lang og pinefuld død.
Kommentér på:
Fjordhest Trøstrupgårds Cnais - The truth<3
Annonce