{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Scarlett [Tidl. part]

1.369 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HenrietteOgTony
Kvinde | 20 år | Oprettet: 28. mar 2010


Anden særlig race Scarlett

Fødselsår:
Højde:
1,60
jeg ved ikk hvornår den er født,men jeg mener den er omkring 10 år ;)
Temperament
en virkelig fantastisk hest..den har masser af energi og vil helst ikk stå stille. men den er blevet supernem og hente på folden. på staldgangen kan den godt være lidt urolig, især når man lægger sadel og hovedtøj på!. den er meget afhængelig af andre heste, og kan ikke li og være alene. det kan godt være lidt irreterende.
Gangarter
skridt: middel
trav:middel
galop: over middel.
Stævner
nej men det skal vi helt klart!
Stamtavle
ukendt.
Køn
jah!..en super dejlig HOPPE.
Bemærkninger
navn: Scarlett
kælenavne: skattemus, prinsesse, miin plethest, osv...
farver: hvid, sort/ brun

det her er bare drømmehesten, som jeg fik halvpart i d. 1. juni 2011.. indtil videre går det rigtig godt med hende, jeg stoler allerede en del på hende, og elsker hende.

vi har prøvet og springe, ride, dressur, ridde uden saddel, være løs i hallen, tur

Scarlett og jeg er blevet rigtig gode sammen. jeg stoler fuldt ud på hende!..hun er næsten altid sød og afslappet når jeg ridder hende. hun er rigtig nem at ride til biddet, selv med løse tøjler. i starten var jeg meget nervøs for hvad hun havde prøvet, og hvad hun var bange for. men der er ikke meget hun frygter!..Scarlett er MIN dejlige plethest, som jeg virkelig er glad for !..jeg kan huske da jeg prøvede den, første gang. jeg tænkte at den her hest VILLE jeg bare ha´halvpart i.;)..og jeg var så lykkelig da jeg fik det!..

Dressur : jeg syntes virkelig hun er begyndt og gå fint!(;..det går bare fremad. vi øver meget på, at hun skal blive "til" biddet, i overgangende. men det er virkelig blevet bedre. der er mest i overgangen fra galop til trav.

spring: hun er bare supersød. man skal lige bøje hende, ellers går det lidt for stærkt men hun er blevet meget mer behagelig og sidde på. i starten løb hun helt vildt, men nu kan hun godt komme imod springet i en kort galop. hun syntes tydeligvis det er rigtig sjovt og springe. jeg ved ikke helt hvor højt vi har sprunget, men vi har ikk sprunget så meget så det er vist en oxer på 60-65 der er rekorden...den nye rekord er 1, 05 meter..STOLT!:D

tur: du kan næsten ikke finde en bedre turhest. hun er simpelthen så sød!. hun gør bare det hun bliver bedt om!. og er egentlig også ret nem at stoppe igen!..hun er ikke typen der bliver bange for altmuligt. og er også meget trafiksikker! (;

det her er bare jordens mest perfekte hest!;*
jeg vil gøre ALT for den her vidunderlige hest!..jeg satser på mange år endnu sammen med min lille plettede prinsesse!

oplevelser:

søndag d. 6/11-2011:
idag var vi til kursus i dressur ved Klaus Kirkegaard, det gik rigtig godt. selvom vi kun nåede og øve min opstilling..hun var fuldstændig klistret bagefter, og måtte lige stå inde med fleecetæppe på, i en time, inden hun kunne komme ud igen!:DKommentér på:
Anden særlig race Scarlett