{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Lee Light Crown 2006

1.298 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria J
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. okt 2007


Anglo Araber (AA) Lee Light Crown

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 162 cm
Temperament
Min lille rødedame er et godt miks mellem at være rolig i stalden og frisk på banen. Kan godt til tider vise hun har meget araber og fuldblod i sig ved at være opmærksom på især nye ting.
Gangarter
Skridt: Er over middel fin indundertrædning

Trav: Over middel.. Har en fin takt, men bliver bedre med tiden. Er virkelig ved at lærer at svinge godt igennem kroppen!

Galop: Middel /over middel ligger lige imellem er med god balance efter 2 års træning og god bæring kunne dog være større
Stævner
Blev udtaget til ZFDP's elite show som føl.
Gik I Marts sin første LC1 på Ry Rideklub kun til 48% (hun syntes der var mange farlige ting i ridehallen)

April
Hylke og Omegnsrideklu
LC1: 58,6%
LC2: 56% (blev sur og nikkede hele turen)

VRK -
LB3 - 2. plads

LD - spring - 1 dum bom pga. mig
2XLB3 - 2XLA - dressur
Stamtavle
F: Doge du Taillanet AA DE 304980112981
FF: Pancho Des Sables
FM: Natirose xx
FFF: Pancho II AA
FFM: Graciuse D´Alary
FFFF:Nithard
FFFM: Anisette III
FFMF: Massondo
FFMM: Violette Imperiale
MMF: Darwin
MMM: Heart String
MMFF: Traffic
MMFM: Uraka
MMMF: Shoemaker
MMMM: Heronia

M: Fahraika AA (er her inde)
MF: Le Miserable xx
MM: Nosegay OX
MMF: Astara OX
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har så sent som idag (22. august 2011) købt og underskrevet kontrakt.
Jeg har redet Lilli som hun kaldes dagligt i et år for et stutteri, og da jeg nu skal ud og arbejde i stald besluttede jeg mig for at tage hende med.

Hun ikke i fantastisk form da vi har måtte holde mange pauser. I vinters var det i hverfald 3-5 uger ikke muligt for mig at komme ud til hende, hvor efter hun lavede en kodeledsforvridning på folden som først er blevet god her til April-Maj brugte der 1-2 måneder på skridt arbejde.

I forbindelse med kodeledsforvridningen fik hun røngentfotograferet alle 4 ben og de viste sig hun har katagori 5 (ud af 5) i mus i venstre bagknæ. Dette gjorde hun ikke kan indgå i avlen som hun skulle havde gjort her til foråret.

Jeg har alligevel valgt at købe hende, også må vi se hvor langt hun holder. Dette er ikke til at vide, men indtil viddere har bagbenet ikke generet så jeg håber på det bedste, vel vidende at jeg nok en dag må få hende aflivet når/hvis musen kommer til at genere.

**Det går rigtig godt frem med Lilli efter vi er flyttet til Skanderborg for at arbejde på Skårup Overgård. Hun har virkelig fået mange muskler og dressuren er i fremgang vi har som mål at starter i januar en lille LC1 evt. LD travprogram.
Hun har lært at springe springer ca. 100-110 cm i løsspring og LD niveau med mig på ryggen, viser et talent inden for springningen.

September 2012; Jeg har nu ejet Lilli i over et år, vi har begge lært rigtig meget og et bidskift har medført en meget mere tilfreds og arbjedsvillig Lilli. Et normalt trensebid var for stærkt for hende. Hun er meget mere ridelig og fremtiden ser mere lys ud.

December 2012: Lilli er fremragende i form og ridelig. Hun er 200% bedre end nogensinde. Er påbegyndt traverser og kontraen (hun har altid haft svært ved galoppen så dette er ret svært)
Hun er virkelig ved at svinge godt igennem kroppen og er for første gang nogensinde afslappet og tillidsfuld i munden da jeg har lært at værer blød i hånden og hård når det skal værer.
I spring springer hun alt kigger aldrig på hverken fyld eller vandgrav vi springer LC/LC minimum.

Marts 2013: Ligger stabilt til LA'erne mangler kun fin pudsning i kontragalop anspring og bagpartsvendinger. Laver de vildeste traverser i trav. I spring har vi nu sprunget LB højder.


Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Lee Light Crown