{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Stald Skovly's Midas 2002

692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene  P
Kvinde | 22 år | Oprettet: 29. nov 2011


Pinto Stald Skovly's Midas

Fødselsår:
2002
Højde:
I hans hestepas, står der 161 cm. Men når han stangmåles nu, er han 163 cm.
Temperament
Meget medgørelig. TIldels en smule hidsig, men stadig utrolig nem.
Ridebanen er dog ikke det han synes er mest interessant, han keder sig hurtigt og er ikke hesten der rider fuldt koncentreret 5-6 gange om ugen. Skovtur er han eller rigtigt begejstret for. Når tempoet bliver højt i skoven eller på andre ture, er han yderst frisk. Han er ikke bange for særlig mange ting, men hvis det endelig hænder at han ikke vil forbi noget, står jeg af, trækker ham forbi det og han går forbi det næste gang. Hvis ridebanen bliver kedelig, kan der godt komme nogle rimelig hæftige bukspring, og når vi ikke er enige om, hvordan tingene skal være er det ikke altid at han bliver på fire ben, men at stejle er han også godt til, når noget ikke passer ham.......
Gangarter
Middel. Når temperamentet bliver højt, går han super godt! Han kan sagtens gå super godt, men han er svær at holde sammen på, så når han er samlet helt er han gangarter også rigtig gode. Han går dog bedst i skoven, da han bliver meget glad, det er derfor også nemmere at arbejde sammen med ham. Da han går meget friskere fremad.
Stævner
Aldrig startet hverken spring eller dressur stævner. Dog har han deltaget i andre konkurrencer. Når han er med andre heste ude og starte stævner, altså som selvskabshest er han meget opmærksom på alt, men på ingen måde "dum".
Stamtavle
Mor: Stald Skovly's Midoun
Far: Rosenlysts Ganis.
Køn
Vallak - meget grov bygget. Stor hals og fyldig hals. Brun broget
Bemærkninger


Kommentér på:
Pinto Stald Skovly's Midas