{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Altros van de Kruusdellen (Haffe Laffen) [Tidl. part] 2003

960 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Altros van de Kruusdellen (Haffe Laffen)

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er fra 2002 eller 2003.

Han er ca. de 153-157 cm.
Temperament
Dejlig rolig temp, dog noget af en stor kylling til tider :-D <3
Gangarter
Skridt: fin nok
Trav: middel
Galop: ikke den bedste :-D
Stævner
Jeg har ikke startet nogle stævner på ham da han hver gang er blevet halt eller syg lige inden.
Men han har startet nogle elevstævner :-D
Stamtavle
Kender den ikke :-D
Men halv Haffer :-D
Køn
Vallak
Bemærkninger
Haffe er en ”elevhest” der ikke bliver brugt længere, da han er meget stærk og ikke kan lide at gå med i undervisningen. Han er en hest man er nød til at opleve, han er sød, charmerende og en rigtig hygge trold. Haffe er en hest de fleste har opgivet, undtagen mig. Jeg tror på ham og ved der er noget stort i ham, han skal bare have tid og den samme rytter hele vejen igennem.
Jeg har redet Haffe i noget tid nu og der er sket står ting. Da jeg startede løb han af sted med mig hans hoved var helt oppe ved skyerne og jeg kunne ikke holde ham.. det blev bedre og bedre.. det blev så godt at jeg ville starte et stævne på ham bare et lille et, en LD da galoppen ikke var på plads og vi ventede med den, vi tog et skridt af gangen. Desværre lige inden stævnet blev han syg og fik udslet, hvad det var ved vi ikke. Efter en LANG pause kom han sig og vi startede lige så stille igen.. det gik godt, han var dog stadig svær og jeg kunne ikke altid holde ham. Men jeg gav ikke op, jeg var stædig og gav mig ikke.. desværre efter noget tid blev han halt og stod stille længe.. rigtig længe og jeg overvejede om det var det eller om jeg skulle tage kampen op og håbe han snart blev klar igen og så starte på ny?
Jeg vælte at blive ved.. kæmpe for ham, for han er meget mere en bare en dum hest der bare skulle sendes til slagteren.. det havde han ikke for tjent, så jeg blev ved. For hvem vidste hvad der ville ske med ham vis ingen gad ride ham? Rideskolen kan jo ikke have en elevhest der bare står og fylder og ikke bliver brugt..
Haffe blev klar igen og vi startede stille op. Bare lidt skridt.. det tog han pænt.
Vi begyndte at arbejde lidt og han blev rigtig god til at selv søge ned i skridten. Men han var frisk og jeg kunne ikke altid holde ham.. men tiden gik og nu traver vi også, dog med en masse skridt pauser i mellem. Men det gør jo ikke noget, første dag vi begyndte at trave er en dag jeg aldrig glemmer for den dag mødte jeg en nye hest, en hest der gik afslappet og rolig. Ikke noget med helle tiden at løbe af med mig og ikke noget med at jeg skulle være strid og bestemt. Jeg kunne ride med løse tøjler og han travede lige så stille rundt med hovedet hvor det skulle være..
Det gik virkelig frem af..
Og så en dag skulle jeg havde hjælp til dig, bare 5-10 min. For at høre om der var mere jeg kunne gøre og om jeg gjorte alt rigtigt.. nu kom den store test, jeg skulle ride med på et elevhold.. du blev vildt og jeg kunne hverken holde eller styre dig, igen var du den ”gamle” Haffe. Den som ingen gad.. jeg blev bange for at alt vi havde gjort var spildt. Så jeg red væk, jeg ville ikke forstyrre deres undervisning.. og så skete det, det gik op for mig at du ikke kunne lide at være der. Der hvor man rider rundt i cirkler med små rytter der lige var begyndt at ride. For lige så snart vi var væk, blev du igen afslappet og rolig, gik lige så stille både i trav og skridt.
Så da det gik godt klappede jeg dig og vi skridtede af udenfor. Da vi var færdige sadlede jeg dig af. Og gik ind til min underviser og spurgte om det var nød vandigt at du skulle gå rideskole hest igen?.. og hun sagde ja :´( jeg sagde jeg havde fundet ud af hvorfor du var som du var når du kom ind og skulle gå undervisning.. men hun sagde bare at det skulle du bare lære..
Det kunne ikke passe, du havde det ikke godt der inde.. så lidt efter snakkede jeg med hende igen..
Hun sagde at hun ikke ville bruge dig i undervisningen mere.. men du står jo til salg, desværre er der ingen der vil købe dig. så hvad fremtiden bringer os, ved jeg ikke.. men jeg vil blive ved med at kæmpe. For jeg tror på dig, tror på der er noget inde i dig der bare skal frem.. en dag visser vi verden at de tog fejl om at du ikke kunne noget, at du ikke var fin og at du ”bare” var en klump.. men du er min dejlige klump. Og vores dag skal nok komme hvor vi visser dem at de tog fejl..

NYT NYT NYT
Var ude at ride Haffe i dag, og han var bare en drøm. Vi galoperede for første gang efter han har stået stille. Han var bare fantastisk, der er ikke rigtig nogle der har kunne galopere på ham uden han enten bukkede, stak af og gik med hovedet i sky. Men i dag slog han stille og roligt i galop, og gik med hovedet på sin plads!.. er så stolt af basse drengen :-) vi skal nok nå langt!! Sammen lægger vi verden ned! :-) <3

NYT
Var ude at ride Laffen i dag, han var bare en drøm. Vores mål er ved at være nået.
Er SÅ STOLT, han gik stille og roligt i ALLE 3 gangarter, med hovedet på sin plads, han søgte dejlig meget ned, for at få ryggen op på plads. Kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er, han er virkelig blevet en Hest i verdensklasse!!! :-) <3 <3

25-05-2012
Så er den sidste tur på den dejlige dreng reddet :´( kan virkelig ikke forstå det, vi var lige kommet så langt og vores fremtid så lys ud. Stævnepladserne var i sigte! Men så fra den ene dag til den anden faldt alt sammen. Og jeg skulle ikke ride dig mere, skulle ikke noget som helst med dig mere. For snart vil jeg ikke end gang kunne gå hænd og sige goddag basse dreng, nej for på onsdag er sidste gang jeg ser dig! :´( vores drømme, og vores mål er væk! Havde det ikke vært for mig havde du stået stille i næsten 1 år, havde det ikke været for mig.. hvem ved så hvad der var sket med dig? slagtern?? Jeg ved det ikke og vil heller ikke tinge på det. Vi nåde så LANGT! Vores mål var lige rundt om hjørnet og nu er alt forbi.. det er stadig ikke gået op for mig! :´( ELSKER DIG LAFFE DRENG!!! <3 <3

19-06-2012
Savner dig mere og mere for vær dag der går!!! <3 :´(

Stave fejl er gratis! :-D
Kommentér på:
Anden særlig race Altros van de Kruusdellen (Haffe Laffen)
Annonce