{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Marco Stenland [Min part] 1996

646 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amanda M
Kvinde | 26 år | Oprettet: 4. jan 2012


Fjordhest Marco Stenland

Fødselsår:
1996
Højde:
ca. 150
Temperament
rigtig sød og doven. utrolig børnevenlig, og meget meget stædig. jeg kan sætte børn op på ham og lade dem styre hvis jeg bare går ved siden af ham, så gør han ingenting han er som en meget stor hund. dog er det en helt anden sag hvis det er mig der rider ham i rotuden, der er han mega stædig, og en ballade mager.
Gangarter
skridt meget god fremdrift
trav middel går meget godt når han kommer rigtig igang
galop han er en hat - har fundet ud af han ret faktisk godt kan når han vil og har et andet gear wuhu
Stævner
ingen og det kommer han heller ikke til
Stamtavle
ingen så vidt jeg ved
Køn
vallak siden 1997
Bemærkninger
Marco er en rigtig dejlig hest :)
Han er min mosters, som jeg rider, vi bor på samme gård, så kan se ham når jeg kigger ud af mit vindue, det er super dejligt bare lige at kunne gå ud af hoveddøren og tulle over i stalden og nusse med tytte dyret.
Han har været skovturs hest de sidste 8 år, og nu er jeg så gået igang med at træne lidt dressur med ham. Det er begyndt at blive meget bedre, nu bakker vi ikke rundt hele tiden, vi kommer frem med hovedt først det er helt fantastisk. selv traven er ved at blive rigtig god, vi har ikke prøvet galoppen endnu, andet end i skoven hvilket var en meget sjov oplevelse da han ikke har lært at lave galop anspring. Jeg har os spruget nogle små spring i skoven på ham hvilket gik utrolig godt.
Lille opdatering red marco i round pen her tirsdag 3/7 12 lidt længe siden jeg har haft ham ude, så han var lidt en bandit, men udover det gik det rigtig godt. Han ville så gerne arbejde det var så fantastisk at opleve den ændring der er sket med ham


Kommentér på:
Fjordhest Marco Stenland