{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Paso-Peruanos AR Santana del Montana 2011

1.712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette J
VIP
Kvinde | 41 år | Oprettet: 6. jun 2005


Paso-Peruanos AR Santana del Montana

Fødselsår:
2011
Højde:
hun bliver op til 155 i stg som voksen
Temperament
levende, nysgerrig, sød, stolt
Gangarter
4 lækre gangarter
Stævner
nej
Stamtavle
Far: DE 302020119594 Flor del Cardón Tupac
Mor: DEv443435438803 AR Samora Hauptstutbuch
Køn
hoppe
Bemærkninger
Santana er racen Paso Peruano, den store tølter fra sydamerika.
Santana er min drømmehest, som jeg har købt pga. jeg har redet moderen og faldt helt pladask for hende, desværre var pengepungen ikke lige til køb af hende, men næsten til hendes smukke 1 års hoppeplag. Som nu er min <3
Santana er gudesmuk høflig og var helt rå da jeg købte hende. Hun er nu efter 3 mdr ved at komme godt efter det. Hun vrinsker bare hun ser mig og kommer altid glad løbende mig i møde :o)
Hun er virkeligt et spændende projekt jeg elsker og glæder mig til når hun er ridehest :-)
Hun er glad og har altid ørene fremme ! dejligt


DEN PERUANSKE HEST er en middelstor hest som har en helt speciel gangart. Den er også kendetegnet ved sin villighed og sit lette og venlige temperament. Foreningen af disse karakteristika frembringer hvad erfarne hestefolk beskriver som den blødeste og mest behagelige ridehest som eksisterer.
Den peruanske hest rides i selvbæring, for lette tøjler. Hesten skal gå villigt frem for helt let sædehjælp og næsten uden schenkler. Det er som at ride en hest med automatgear og servostyring.?Den Peruanske hests gangarter adskiller sig klart fra andre hesteracer. Udover skridt og galop besidder den en naturlig tølt lignende gangart kaldet Paso llano og i hurtigt tempo gangarten Sobreandando der nærmer sig pas.?Paso llano – jævne trin – er en naturlig brudt firetaktet bevægelse. Karakteristisk for gangarten er også hvad der betegnes Termino en livlig rullende udad drejet bevægelsen fra skulder til hov der kommer under forbenets fremføring.
Det har altid været meget vigtigt at den peruanske hest har et godt og villigt temperament.?Brio betegner fremdrift og villighed til at opfylde rytterens ønsker?Oprindelig er hesten avlet til at bære sin rytter over lange afstande i fremmed og uvejsomt terræn. En nervøs eller stædig hest var ubrugelig. Og stadigvæk er den peruanske hest venlige gemyt dens mest indbydende fortrin. Den peruanske hest er et fantastisk mix af sjæl, energi og følsomhed med stor villighed til at tilfredsstille sin rytter.


Kommentér på:
Paso-Peruanos AR Santana del Montana