{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Lord Silas [Tidl. part] 2004

1.530 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma K.  L
Kvinde | 24 år | Oprettet: 18. jan 2008


Trakehner Lord Silas

Fødselsår:
2004
Højde:
Silas er en stor hest på ca. 176-177 cm. (Jeg har ikke selv målt det, men har fået det at vide). Han virker også stor når man står ved siden af ham,og når man kommer op at sidde på ham virker han slet ikke så stor igen... Han er en super god højde til mig ;-)
Temperament
Han er super rolig, men samtidig frisk. Han er super god i hovedet. Han gør ingen fluge fortræd! Og han er villig til at gøre meget for sin rytter.
Gangarter
Skridt: hans skridt er rigtig stor, men super god

Trav: hans trav er stor og fyldig, han kommer nogen gange til at snuble lidt, men det lærer han nok med tiden.

Galop: efter en månedstid hans golop er kæmpe, men den arbejdes med :-). men han er nu dejlig
Stævner
Jeg har ikke været til stævne på ham endnu, da jeg ca. kun har redet ham i en lille måneds tid.
Jeg håber dog at det kommer senere. :-)
Stamtavle
Mor: Lorina

Far: Parlør
Morfar: Racing Ace
Køn
Silas er en smuk høj mørkebrun vallak.
Bemærkninger
Silas, som han bliver kaldt til hverdag, er en meget smuk vallak, som er utrolig god i sit hoved.
Han er super rolig, en fin hest man kan stole på, og som er omhyggelig med de ting han gør og laver. :-) Han gør ikke en flue fortræd, som jeg også skrev længere oppe. Han er ca. 176-177 cm. i stang, men føltes faktisk overhovedet ikke så stor, når man kommer op og sidde på hans ryg.
Han elsker at arbejde og er utrolig meget samarbejdsvillig! ;-)
Han er meget opmærksom og velvilligt indstillet på både stemme og benene
.. Han er en rigtig hyggehest, som elsker massere af opmærksomhed. Så er en et KÆMPE nussehoved! Jeg kan ikke sige andet end at man kun kan elske det store dyr :-)<3

Opdateringer kommer efterfølgene med tiden.

03.09.2012
Silas og jeg har desværre holdt en pause, da han har fået et sår efter han væltede da han skulle ud på fold..øv øv.. men jeg regner med at han er tip top i dag ;-) jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud til ham i dag

04.09.2012
i går var jeg ude at se til ham og han havde det rigtig godt, havde ikke ondt eller noget! Jeg red i det store ridehus, med massere skridt og trav.. og da ridehuset var helt tomt fik jeg en lille galop... hold nu op en KÆMPE galop han har!!!! - Meeeen han er nu meget dejlig!

07.09.2012
I dag var ude at ride den søde Silas og det gik faktisk ret okay. Han skal lige i gang før han kan koncentere sig. (nogle gange rigtig irriterende). Jeg red galop igen for anden gang på ham og det gik bedre end første gang. Jeg fik taget lidt billeder, som jeg har lagt her ind (i hans profil). Billederne er en smule dårlig kvalitet. Det bliver det tit inde i det store ridehus. Alt i alt gik det godt. Han er en dyrlig dreng. <3

10.09.2012
Silas gik så godt i dag! jeg er virkelig stolt af ham! :-) Han har virkelig rykket sig (med mig på rygen.... (mig og ham)..) og i dag fik vi en galop for trejde gang. Han er så dejlig.


Kommentér på:
Trakehner Lord Silas