{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Paw af Ellebrud (himmelhest) [Himmelhest] 1991

1.262 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

RedDragon
Kvinde | 23 år | Oprettet: 11. nov 2012


Shetlænder Paw af Ellebrud (himmelhest)

Fødselsår:
1991
Højde:
1,7
Temperament
Paw er en hest med et roligt sind og et stille temperament. Han elsker børn og finder sig i alt og gør hvad man siger. Han er dog ved at være gammel, så visse ting interessere ham ikke lige, men sød er han :)
Gangarter
Hans skridt er fint fremadgående, traven er kort og fjedrende. Galoppen har dog altid været en smule stiv, men sådan er det.
Stævner
Aldrig deltaget i nogen form af konkurrencer
Stamtavle
Far: Gauss af Ellebrud
Mor: Maggi af Bommose
Køn
en skøn valle-dreng (vallak)
Bemærkninger
Paw er en skøn skøn hest med meget personlighed og masser af selvtillid. Jeg har haft Paw siden jeg var 4 år og han har altid været ved min side. Det var ham der lærte mig at ride og ham der var min første rigtige bedste ven. Min første egen hest. Paw og jeg har et 12 år langt bånd der aldrig kan brydes. Han er den skønneste shetlandspony jeg nogensinde har mødt og jeg har ellers mødt mange efterhånden ;)
Da jeg var 6 år begyndte jeg at træne horsemanship og cirkustricks med ham. Det har han altid være fantastisk god til! Jeg træner det stadig med ham og han kan en hel del. Jeg begyndte at prøve at køre vogn med ham da jeg var 12, men det gik rimelig galt, så det droppede vi.
Paw er den skønneste pony og håber han vil vare længe endnu <3

D. 17/11/16
Kære Paw.
Du var stærk! Og jeg ved at du ville ku' have holdt tid endnu....men denne vej var bedst...
Jeg husker da jeg så dig blive træt...jeg husker da jeg så dig falde...og da jeg så dig sove...jeg fulgte dig afsted på rejsen. Sørgede for at det var mine øjne du kiggede i, helt indtil de ikke kunne kigge mere. Jeg husker jeg lagde hånden på dit hjerte, men at jeg kunne mærke dit hjerte galoppere afsted i høj fart. Dyrelægen sagde at det var usædvanligt, og at hun nok måtte give dig en sprøjte mere...
Jeg krammede dig farvel, lå med dig i lang tid....ventede på jeg kunne tage mig sammen til at forlade dig ...det var svært. Men nødvendigt. Du skulle jo afsted på din rejse alene...vi har det samme hjerte Paw. Man kan Ikke altid se det....men man kan mærke det... <3
Jeg elsker dig Paw. Du var min første hest. Min aller bedste ven gennem 12 år og det vil du altid være. Mit hjerte har gemt den største plads til dig.
Godnat Paw. Vi ses...
R.I.P
Kommentér på:
Shetlænder Paw af Ellebrud (himmelhest)
Annonce