{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Vidja fra Oddakoti (Vidden) 1995

2.385 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ena & Lonestar *LS*
Kvinde | 23 år | Oprettet: 7. apr 2011


Islænder Vidja fra Oddakoti (Vidden)

Fødselsår:
1995
Højde:
138 cm
Temperament
Fantastisk ismule med hjertet på det rette sted! <3
Kan rides af kort sagt alle, og finder sig i næsten alt - hun har et hjerte af guld!
Gangarter
Skridt : Dejlig og afslappet

Trav : Bevæger sig med fin takfasthed

Tølt : Helt klart bedste gangart! Føles som at sidde i en Sofa - aaaalt for lækker!

Pas : Hun kan godt, dog ikke på kommando

Galop : Stor og rummelig
Stævner
Ikke med mig :)
Stamtavle
Hun har en MEEEGGAA lang stamtavle, så skriver kun lige de første ;-)

M :
Folda frá Oddakoti

F :
Þröstur frá Búðarhóli


MF :
Riddari frá Syðra-Skörðugili

MM :
Fluga frá Oddakoti


FM :
Snælda frá Búðarhóli

FF :
Stígandi frá Sauðárkróki




Køn
Ja hun er meget s(køn :-)
Ej en dejlig hoppe <3
Bemærkninger
Min lille guldklump!
Vidja er importeret fra Island, er netop fyldt 19 og godheden selv.
De fleste falder for hendes sind, og det er jeg nok også selv <3
Da hun kom til os kunne hun ikke ret meget. Vi fik fortalt at hun ikke kunne tølte, at hun ikke kunne det og det, hun havde aldrig sprunget, fik ikke nok mad, havde ikke set en strigle længe og ja... Hvor er jeg glad for at vi købte hende!
Dyrlægen mente ikke vi havde gjort det bedste køb, men de ord har hun taget i sig! I dag er Vidja den fineste lille prinsesse, som følger mig rundt på folden som en lille hund, altid gør sit bedste for at give mig en god tur! Vi har alle dage, men siden hun begyndte at få tillid til mig har der aldrig været en dag hvor hun ikke virkelig forsøgte at forstå hvad dælen jeg nu prøvede at bede hende om!
Allerede efter vi havde kendt hende i 4-5 måneder folede hun. Vi måtte komme helt tæt på, med det samme og måtte nusse det kun 10-20 min gamle føl. De andre heste blev jaget væk, men at jeg sad og småsov med ham gjorde hende intet.
Vidja er blevet misforstået alt for mange gange i sit liv. Det er jeg ret sikker på! Og hvis hun en dag skal afsted, så bliver det nogle meget heldige personer som får æren af at kende hende og arbejde med hende hver dag!
Jeg har jo også den her alt for dejlige Engelsk fuldblods/Welsh cob sec. D ponyblanding, og en gang vi var på tur (Normalt rider jeg hende alene, da jeg har hestene hjemme, og vi ingen opstaldere har) Men den her dag var min veninde på besøg. En fasan sprang ud LIGE foran hestene - Lonestar (Engelsk/Welsh'en) hoppede en halv meter op i luften, og Vidden var bare sådan lidt : Hvorfor gjorde du det? Den er da nuttet? Er den ikke? Og så kiggede hun helt underligt på Lonestar xD Ahahaha vi var flade af grin!

Tur i dag :3
Vidden var en dejling og lyttede bare efter alt jeg bad hende om! Stoooolt ponymor <3


Stranden i dag :
Vidden nød det virkelig! Det er ved at blive sommer <3 Fjumsede rundt i vandet og sprøjtede med forbenene. Sluttede så af med en super rolig galop på grussti. Folk er altid sådan lidt "whaat hvordan kan hun gå uden sko, når hun går så meget på asfalt, grusti og andet "hårdt" underlag?" "Jamen det er jo Vidja? xD" Den hest har virkelig de sygeste hove!


Vidja har nu fået en lille pige som kommer og rider hende om onsdagen hvor hun så får undervisning. Pigen har ikke redet mere end et par gange, og Vidden klarer det hele til UG! Igen viser hendes sind sig som guldet for enden af regnbuen <3

Her for en uges tid siden holdt vi ridelejr, og min veninde red Vidja. Da vi havde underviser ude (Linette Christensen) fik hun helt vildt stor ros for sine muskler - ihhhh hvor blev jeg stolt! Når man tænker på hvor dårligt hun var redet op da vi fik hende :o




Vi har nu valgt at sætte Vidja "halvt tilsalg" Med halvt menes, at hvis det rigtige hjem ikke dukker op, bliver hun her til hun ikke kan mere! Virkelig hårdt at måtte indse at jeg altså bare ikke får den tid hun fortjener fremover..... :'(
Kommentér på:
Islænder Vidja fra Oddakoti (Vidden)
Annonce