{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ramir 2009

779 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Mette E
Kvinde | 24 år | Oprettet: 16. jun 2008


Dansk Varmblod Ramir

Fødselsår:
2009
Højde:
Det er lang tid siden han er blevet målt og han er vokset en del siden sidst men vil skyde på omkring 165 cm.
Temperament
Ramser har et utrolig dejligt temperament. Han er opmærksom og nysgerrig som ungheste normalt er, og har altid krudt i røven. Men ellers er han meget let at have med at gøre på trods af at han stadig er en lille babyhest :-) Han er meget snaksalig og elsker mennesker der vil nusse ham og give ham opmærksomhed.
Gangarter
Skridt, trav og galop :-)
Han har nogle fine gangarter.
Skridt: god.
Trav: han har en fin trav, men han er en smule kort i forbens bevægelserne. Til gengæld har han gode bagben og træder rigtig godt ind under sig.
Galop: galop er hans bedste gangart, han har en super balance og træder godt ind under sig.
Stævner
Ingen endnu, men håber på at det kommer! :-)
Stamtavle
Kommer snart :-)
Køn
Køn?! Han er en lækker vallak! :-)
Bemærkninger
Ramir, eller Ramser som han til dagligt bliver kaldt, er min dejlige lille babyhest som jeg så småt er begyndt at ride til. Vi har selv opdrættet ham og har derfor haft ham lige siden han blev født. Han er et stort nussehoved og elsker at få opmærksomhed. Han skal blive min fremtidige ridehest da jeg nu er vokset fra min pony Moonlight som nu er solgt. Jeg regner med at han bliver dressurhyp da det er det han er avlet til, men jeg håber også meget på at han kan springe. Han har desværre aldrig prøvet at blive løssprunget, så jeg håber på det bedste :-)
Jeg startede med at ride ham til i sommers med hjælp fra min søster og min far. Han er meget lærnem og lærte hurtigt at blive longeret. Vi begyndte at vænne ham til sadel og hovedtøj, og efter et par gange var jeg oppe på ryggen af ham. Han tog der utrolig pænt de første gange og sagde ikke noget til at have rytter på. Men da jeg havde været oppe på ham et par gange og for første gang skulle i trav blev han bange for noget og stejlede så jeg måtte ned og bide i græsset :-) Da jeg ikke var klar til at komme op igen med det samme, blev min søster smidt op, og der var der ingen problemer. Siden har jeg ikke været på ryggen af ham da det nu er vinter og alt for meget sne til at ride, så nu hygger vi bare i stalden :-) Så jeg glæder mig til foråret så vi kan komme igang med tilridningen og jeg kan få en dygtig undervise til at hjælpe mig. Bedre billeder og mere tekst kommer :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ramir
x