{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Trolderik <3 *Trille* [Bedste ven] [Himmelhest] 2005

2.378 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Dampbarnet <3<3
Kvinde | 29 år | Oprettet: 31. mar 2008


Anden særlig race Trolderik <3 *Trille* [Bedste ven]

Fødselsår:
2005
Højde:
Trolderik er kæmpe stor pony(synes han selv) på 134 cm :D
Temperament
Han elsker at arbejde og lære noget nyt. Nogen gange lidt for meget, så bliver han for ivrig :)
Han er noget af det sødeste, og kunne ikke drømme om at gøre nogen fortræd. Han kan dog godt virke lidt voldsom over for små børn, selvom han bare gerne vil hilse på dem :b
Gangarter
Tjaaa.. Ponygang :b
Ikke nogle voldsom fine gangarter, men han kan da løfte alle fire hove fra jorden, så det er da en start :)
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ukendt
Køn
Tøsset vallak :b
Bemærkninger
Trolderik er min lille, irriterende over skønherlige pony <3
Har været så heldig at ende med ham som min egen :) Det startede med at jeg bare skulle hjælpe med at tilride ham, men kom til at tage ham med hjem.. Og nu er jeg så kommet til at love ham at han skal være ved mig til den dag han dør, og man skal jo holde hvad man lover :)

Han er super charmerende, og går lige i hjertet på en <3 Han elsker opmærksomhed, så jo mere han er sammen med mennesker jo bedre :)

På folden er Trolderik den irriterende lillebror, som altid skal drille de andre :b Han vil lege med alt og alle, de gider bare ikke altid lege med ham. De er så bare så heldige at de er en hel del større end ham, så hvis han forsøger at bide i grimerne tager de bare hovedet så højt op at han ikke kan nå :b Han har dog efterhånden fået den 2 årige Gangster med på den, så de hygger sig rigtig :)
Selv når vi er ude at ride tur synes de andre heste han er irriterende. Han bider i dem, går ind i dem og går helt op i røven af dem. De finder sig for det meste i det, men nogen gange må han lige sættes lidt på plads :)

Han er skøn at ride på :D Han er dog ikke redet så meget endnu, da han kun har været redet i 4 måneder sådan lidt on and off, et par gange i ugen. Vi har mest redet på tur, og han ELSKER det! Han synes det er vildt spændende, og det kan slet ikke gå hurtigt nok :) Han hader når vi kun rider en kort tur, for når vi vender rundt for at gå hjem ad foregår det i snegletempo, og han forsøger nogen gange at vende rundt, så vi kan komme på en længere tur :) Han går med glæde forrest, og synes det er vældig træls når de andre ikke kan følge med, og han bliver nød til at vente på dem. Men hvis han møder noget farligt står han med glæde og venter til der kommer nogle der kan gå foran, så han kan komme sikkert forbi :)

Dressur har vi ikke redet så meget, for han gider ikke rigtig. Han synes det er kedeligt at man skal ride så langsomt, og det kan godt tage de første 20 minutter at få ham til at trave i et tempo der er til at arbejde i :b Men når han så endelig slapper af er han skøn at ride på :) Vi har mest redet bidløs, men han er ekstrem følsom på et bid :) Vi rider mest bidløst, fordi han har en tildens til at gå meget bag lod bare jeg kommer til at røre i tøjlen, og det er jo ikke det der er meningen :b

Mig og Trolderik skal bare hyggeride, lære det grundlæggende og måske en smule spring indtil sommer hvor det er meningen at han skal have en god lang sommerferie :) Efter han har holdt ferie overvejer jeg at finde en part til ham, som måske kan starte nogle små stævner på ham, hvis jeg kan finde det rette til ham :)

Han er slet ikke den slags hest jeg var ude efter, og skulle jo have en meget større hest, men han gav mig ikke noget valg! Har været fuldstændig forelsket fra første gang jeg så ham på min arbejdsplads. Havde et lille håb om at jeg skulle se noget mere til ham i fremtiden, men havde ingen idé om at han skulle være min<3

Må nok indrømme at jeg kan ikke undvære min lille møgunge af min pony igen <3

07-04-2013:
Han er ved at være rigtig god til at slappe af under ridning :) Han er begyndt selv at søge ned og slappe og, og han bliver mere behagelig at være på :)

11-05-2013:
Trille trives så godt med at være ridehest :) Desværre skal jeg til fyn og arbejde i 1½ måned, og har valgt at Trille ikke skal med denne gang :/ Udelukkende forbi han ikke skal ud at køre trailer i 2½ time for kun at være er 1½ måned inden han skal hjem igen.
Men har så været så heldig at finde en super sød pige, som vil ride ham en lille smule mens jeg er væk :) Hun prøvede ham for første gang i dag, og det gik bare super fint :) Hun er meget forsigtig, og han prøver hende lidt af, men de skal nok blive rigtig gode med tiden :)
Kommentér på:
Anden særlig race Trolderik <3 *Trille* [Bedste ven]
Annonce